Müşteri Değerlendirmesi

Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (500) İnceleme
  • (73) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(500)
    • 5 Yıldız(476)
    • 4 Yıldız(16)
    • 3 Yıldız(2)
    • 2 Yıldız(2)
    • 1 Yıldız(4)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
Yalnızca ülkenizden yorumlar (Turkey)
|
Orjinali göster

İncelemenin bir kısmı otomatik olarak çevrildi.

  • 14/04/2021

    Her yerinden kalite akıyor. Güçlü ve şarjı çok dayanıyor. Birinci seviye bile kasları yeterli titretiyor. 20. seviye bir kaç saniye deneyebildim, profesyonel güç veriyor. 20. seviyede elden kurtulmuyor, iyi tutuşu var, bakınız foto. Aparatlar kaliteli, kolay ve sağlam takılıyor. En latta açma kapama düğmesi var (foto), açınca yeşil ışığı yanıyor. Dokunmatiği ile başlatma ve hız seçeneği var. Sağ üstteki 06 sayısını ise anlamadım, şarj ile alakalı sanırım. Dört kişi denedik gayet başarılı bulduk. Kargo 6. gün İstanbul, 11. gün elimde. 58 lira PTT aldı, "Tariff Insurance" işaretli ödediğimden 58 lirayı geri alacağım. Şarjı 15 dakkalık zayıf aletlerden almayın, bu gerçekten iyi. Blitzwolf kalitesi konuştu.

    Yorumlar (2)
    Orjinali göster
  • 16/04/2021

    Muito feliz pela aquisição dessa Pistola de massagem da Blitzwolf. Vou usar muito nas e nos clientes. Não deixa a desejar em nada das outras marcas conhecidas e muito caras. Pode comprar sem medo a pistola é igual a da imagem de venda. Parabéns Blitzwolf por mais esse produto de sucesso 👏👏👏. Quanto a entrega 100% de confiança de compra na Banggood 20 dias da data da compra até a entrega. Não fui taxado e veio td certinho. Essa é minha 3a compra na Banggood e desde então só alegrias. Obrigado e tenha certeza que comprarei mais produtos da Blitzwolf e na Banggood. Att Marlon

    Yorumlar (1)
    Orjinali göster
  • 30/07/2021

    Wow. I'm surprised by how good this gun actually is. Firstly, it's very stable and it's super easy to use. Secondly, it came pre-charged so I didn't have to wait for it to charge which is fantastic. What else shocked me is how fast it was delivered. In just 17 days it arrived and I couldn't be any happier about this product. I highly recommend this 11/10

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 21/04/2021

    i live in germany, ordered on 9th april, received on 21st April. the massager feels very high build quality and it is powerful. i think price is very high, it should be max 35 euro after discounts. I am a big guy, the vibrations goes really deep into muscles. there are plenty of attachments but I feel only 1 or 2 is usefull when doing yourself. for back or spine you must ask help from others to do it on you. all blitzwolf products i own had satisfied me. i highly recommend this massager

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 10/11/2021

    The product arrived in a few days. I haven’t had such a device yet, but it looks very quality. It absolutely does not transmit vibrations to the hand. The bag is practical. Pár nap alatt megérkezett a termék. Nem volt még ilyen eszközöm, de ez nagyon minőséginek tűnik. A rezgéseket abszolút nem adja át a kéznek. A táska praktikus.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 18/09/2021

    ...ένα πολύ καλό πολυμήχανημα μασάζ....από την γνωστή εταιρεία... .. όλα σύμφωνα με την περιγραφή του προϊόντος.... .. πολύ καλή ποιότητα υλικών και σχεδίαση..... ... γρήγορη αποστολή!!

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 10/06/2021

    muhteşem ürünü 04.06.2021 tarihinde sipariş verdim 10.06.2021 tarinde İstanbul’a Aras kargo tarafından teslim edildi ürünü denemedim lakin çok kaliteli duruyor

    Yorumlar (2)
    Orjinali göster
  • 14/05/2021

    Nice bag, which I didn't expect. The massage pistol is solid, but not too heavy. I anticipated more vibration when holding it when turned on, so it was a pleasant surprise that it was somehow supressed and most of it goes to the massaged point where it should. I'm very happy so far.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 06/05/2021

    I also work as a masseur, so I’ve longed for a gun like this. Reliable and strong. You can work with him well. Compared to more expensive pistols, they cost half as much, even though they know as much as they do.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 13/11/2021

    Hibátlan állapotban és gyorsan megkaptam a csomagot. Nagyon igényes, jó minőségűnek tűnik a pisztoly. A próba alapján hibátlanul működik, de ki kell tapasztalni hogy melyik fej hová jó, és milyen sebességgel. Elsőre nagyon pozitívak a benyomásaim, ajánlott.

    Yorumlar
    Orjinali göster
Show:

    Toplam 0 sayfaları

    Sayfaya git

    Git

    İlginizi çekebilir

    recommendation for you
    • US$38.99
    • US$36.99
    • US$73.99
    • US$53.99
    • US$89.99
    • US$46.99
    • US$75.99
    • US$46.99
    • US$47.99
    • US$53.99
    • US$35.99
    • US$42.99
    • US$99.99
    • US$32.99
    • US$117.99
    • US$69.99
    • US$39.99
    • US$11.99