Müşteri Değerlendirmesi

Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (170) İnceleme
  • (39) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(170)
    • 5 Yıldız(157)
    • 4 Yıldız(10)
    • 3 Yıldız(2)
    • 2 Yıldız(1)
    • 1 Yıldız(0)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
Yalnızca ülkenizden yorumlar (Turkey)
|
Orjinali göster

İncelemenin bir kısmı otomatik olarak çevrildi.

  • 29/10/2021

    Működik. Azt egyelőre nem tudom ellenőrizni, hogy mennyire hatásos, de mindkét lámpa világít benne, és ha kinyitom a tetejét, akkor minimális késleltetés után kialszanak. A program lejártát egy csipogó hang jelzi. Ha közben kinyitom és visszacsukva újraindítom, újraindul a program, ami 5 perc. Az aromásító részt még nem próbáltam, de most hogy kezdődik újra a maszkos időszak, tesztelni fogom azt is. Egy 6.5" telefon kényelmesen elfér benne. Szemüveg, kulcsok és egyéb mindennapos használati tárgyak fertőtlenítésére kiváló. Méretes darab, de nekem tetszik a külseje. Tiszta műanyag az egész, de jól össze van rakva, nem lötyög, nem zörög. Mikro usb-ről kapja az áramot, akár egy powerbank-ról is üzemeltethető. Plusz pont, hogy egy törlőkendő is jár hozzá, ami tényleg tisztára törli a szemüvegem, nem csak maszatolja.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 11/06/2022

    The product is good. I trust the Blitzwolf brand, as there is no way to know its efficiency. According to the specifications it should be efficient. I liked.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 27/03/2022

    Nice sterilliser. Works great. Can't really tell if it gets the job done, but I use it every day. This is my second one. Bought it for a friend. Good price, very good built. I would buy it again.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 24/03/2022

    έφτασε πολύ γρήγορα σε 10 μέρες...έχει καλό μέγεθος.εχει 2 κουμπιά...το ένα για απολύμανση και το άλλο για να αρωματίσετε

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 15/11/2021

    I don't know if it disinfects objects because it is closed when it's doing its job but I trust Blitzwolf. It is a quality device and the thing I like most is that you can perfume some objects... Very nice!!!

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 26/02/2022

    Időben érkezett a csomagolás rendben volt a termék hibátlan. Remélem jól működik.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 12/10/2021

    Very nice product, there is enough space to put big phones and other small objects like masks, toothbrush, keys etc

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 12/12/2021

    Jónak tűnik, hatékonynak, bárcsak az UV fertőtlenítőt használatam.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 24/03/2022

    fast delivery 10 days-excellent product. Its bigger that it appears in pictures.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 23/11/2021

    Blitzwolf quality and reliability

    Yorumlar
    Orjinali göster
Show:

    Toplam 0 sayfaları

    Sayfaya git

    Git

    İlginizi çekebilir

    recommendation for you
    • US$39.99
    • US$10.99
    • US$41.99
    • US$12.99
    • US$9.99
    • US$36.99
    • US$34.99
    • US$24.99
    • US$7.99
    • US$30.99
    • US$19.99
    • US$39.99
    • US$34.99
    • US$13.21
    • US$44.99
    • US$29.99
    • US$27.99
    • US$12.99