Müşteri Değerlendirmesi

Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (93) İnceleme
  • (15) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(93)
    • 5 Yıldız(86)
    • 4 Yıldız(2)
    • 3 Yıldız(2)
    • 2 Yıldız(0)
    • 1 Yıldız(3)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
Yalnızca ülkenizden yorumlar (Turkey)
|
Orjinali göster

İncelemenin bir kısmı otomatik olarak çevrildi.

  • 10/10/2021

    доставка порівняно з іншими товарами цього виробника довговата. сама зарядка працює, через тонкий чохол не тримається без чохла тримається досить сильно за швидкість заряду не скажу ще не заряджав100%

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 28/11/2021

    O produto foi enviado dia 02/11/21 ,e chegou pra mim na Bahia dia 25/11/21 não fui taxado. Em si o carregador parece ser bom, chegou tudo certinho igual está nas imagens.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 17/11/2021

    все работает! Быстрая доставка в Германию - 3 дня! Прямая доставка из ЕС без налога!

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 28/10/2021

    vynikajuci produkt ktory zatial nema konkurenciu, vynikajuca cestovna nabijacka pre majitelov iphone 12 a vyssie spolu s apple watch. uz bemusim tahat dve rozne nabijacky so sebou lebo mam tuto jednu.

    Yorumlar (1)
    Orjinali göster
  • 22/10/2021

    Very strong magnet (even better than Apple) , haven’t tried the charging yet, but I think it will be good as I know from my experience with BlitzWolf products.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 05/09/2021

    تم الاستلام بسرعة شكرًا بانجودد

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 02/11/2021

    Good product, 1 month to Hungary.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 14/09/2021

    works like a charm on my iPhone 12 Pro. recommend!

    Yorumlar (1)
    Orjinali göster
  • 07/11/2021

    Works like a charm. Very good quality. Charges iphone 8 and Iphone 13 PRO very well. Would buy again.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 02/11/2021

    Chegou muito rapido, bem embalado, funciona bem, só o encaixe do usbc que tive que forçar um pouco na minha tomada pra funcionar, mas funcionou :)

    Yorumlar
    Orjinali göster
Show:

    Toplam 0 sayfaları

    Sayfaya git

    Git

    İlginizi çekebilir

    recommendation for you
    • TRY348.12
    • TRY626.73
    • TRY375.98
    • TRY403.84
    • TRY292.40
    • TRY320.26
    • TRY167.03
    • TRY320.26
    • TRY167.03
    • TRY2,228.72