Müşteri Değerlendirmesi

4.93 üzerinden
Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (164) İnceleme
  • (32) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(164)
    • 5 Yıldız(154)
    • 4 Yıldız(8)
    • 3 Yıldız(2)
    • 2 Yıldız(0)
    • 1 Yıldız(0)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
Yalnızca ülkenizden yorumlar (Turkey)
|
Orjinali göster

İncelemenin bir kısmı otomatik olarak çevrildi.

  • 11/12/2020

    Tam istediğim gibi, sadece müzikle istediğim gibi çalışmıyor. Ritme göre yanıp sönerken tek renk olmasını isterdim ama renk değiştiriyor sürekli. Tuya destekli.

    Yorumlar (4)
    Orjinali göster
  • 26/01/2021

    Bolji od ovog kontrolera za led traku nisam do sad nailazio, ovaj uređaj je perfektan sviđa mi se što ima mikrofon i što može da prati LED traka ritam muzike ili ti glasa koji izgovaram, ja sam ovo naručio za mlađu sestru takođe i ona je oduševljena radi non stop može i da se upravlja uređajem putem blitzwoolf ili Google home aplikacije.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 13/12/2020

    Works great but you will have a problem to connect with wifi. In the user manual say switch on-off 3x but its doesnt work. You have to switch on and after that push button on for a few secont and after that the strip is blinking and after that you can connect it with blitzwwolf app. Very good product like always from blitzwolf!

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 18/12/2020

    Na SK z Luxemburska(nie z CZ) ako som kupoval, prišlo za 14 dní. Zariadenie bez LED pásiku(moja chyba mal som si lepšie prečítať). Neskúšane, snáď pôjde.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 21/03/2021

    trabaja muy bien, lo uso con una tira rgb5050 de 10M la aplicación es muy fluida, lo recomiendo.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 14/12/2020

    Circuit quality is good, and there are many options to control by IR. But need improvement in app, they should include support for "modes", "scenes" and "music mode" for Alexa and Google assistant. I wish I had the same control by alexa, that I have in IR control

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 11/12/2020

    Chegou super rápido excelente qualidade e melhor já vêm com a bateria parabéns blitzwollf ..

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 17/11/2020

    Ótimo controlador, para configurar no aplicativo e só você segurar no on/off por algumas segundos até a fita de led ficar piscando, e buscar em linha de led isso no app Smart live.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • Lauland
    US
    30/05/2021

    The best option for your LED strip light 🚨 settings with WIFI.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 25/01/2021

    Zboží dorazilo v pořádku zhruba do 15 dní. Ještě jsem je nezkoušel.

    Yorumlar
    Orjinali göster
Show:

    Toplam 0 sayfaları

    Sayfaya git

    Git

    İlginizi çekebilir

    recommendation for you
    • TRY156.61
    • TRY165.32
    • TRY121.79
    • TRY113.08
    • TRY174.02
    • TRY174.02
    • TRY200.14
    • TRY165.32
    • TRY339.43
    • TRY130.49
    • TRY113.08
    • TRY217.55
    • TRY156.61
    • TRY200.14
    • TRY165.32
    • TRY165.32
    • TRY121.79
    • TRY322.01