Müşteri Değerlendirmesi

Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (81) İnceleme
  • (7) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(81)
    • 5 Yıldız(74)
    • 4 Yıldız(5)
    • 3 Yıldız(2)
    • 2 Yıldız(0)
    • 1 Yıldız(0)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
Yalnızca ülkenizden yorumlar (Turkey)
|
Orjinali göster

İncelemenin bir kısmı otomatik olarak çevrildi.

  • 18/06/2021

    Recomiendo este cable por la calidad y el hecho de tener la certificación MFI, ya que no tengo problemas al conectar mi iPhone para la carga o hacia la PC, solo que el tamaño es pequeño, por lo que deben tener en cuenta esto.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 23/03/2021

    Cabo de boa qualidade, mas ainda não experimentei. Só acho que pelo preço devia ter no mínimo 1m. porque foi assim que me enganei, vi que era caro e nunca pensei que só tivesse 0,30cm

    Yorumlar (1)
    Orjinali göster
  • 12/01/2021

    as usual Blitzwolf delivering good quality products; works fine, ideal size- recommend!!

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 05/02/2021

    perfect

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 12/01/2021

    Another excellent quality lightning cable from Blitzwolf (small size, as described).

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 29/06/2021

    very good

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 05/02/2021

    mais 0,5m não era defeito

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 13/09/2021

    These cables are terrific. Soundly made and if they last longer than a month or two, I am pretty happy. I reckon they’ll go for at least a year. Definitely recommend!

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 26/08/2021

    O produto é bom, de excelente acabamento e funciona perfeitamente. Chegou rápido e bem embalado. Eu acabei me confundindo e não vi que o produto tem apenas 30 cm. Fui levado ao erro pela imagem. No mais, tudo certo.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 02/06/2021

    Great cable. My iPad seems to charge faster with it. Just an observation: it is a rather short cable. So pay attention when buying.

    Yorumlar
    Orjinali göster
Show:

    Toplam 0 sayfaları

    Sayfaya git

    Git

    İlginizi çekebilir

    recommendation for you
    • TRY167.18
    • TRY123.16
    • TRY79.15
    • TRY131.97
    • TRY96.75
    • TRY114.36
    • TRY149.58
    • TRY193.59
    • TRY96.75
    • TRY4,929.99