Müşteri Değerlendirmesi

Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (144) İnceleme
  • (34) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(144)
    • 5 Yıldız(137)
    • 4 Yıldız(7)
    • 3 Yıldız(0)
    • 2 Yıldız(0)
    • 1 Yıldız(0)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
Yalnızca ülkenizden yorumlar (Turkey)
|
Orjinali göster

İncelemenin bir kısmı otomatik olarak çevrildi.

  • 28/05/2021

    masážní stroj umí masírovat , lymfu a topení do 40C. masáž probíhá pomocí tvrdých vacek , většinou bolí po tom nohy. chodit bos po kamínkách je příjemný, masáž od stroje není příjemná. dá se předpokládat že 90% lidí tento stroj po měsíci bude mít ve skříni a již nevynda. masáž lymfy se děje pomocí nafukování vzduchu do gumového vaku který obklopuje nohu. vložky jsou na zip a suchy zip a dají se odepnout a vyprat.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 24/05/2021

    Absolutely love it, massage is great, also heating. Perfect after long working day, my husband love it. :) He has got wide foot, EU size 46 - 29,5cm long and he fits good. Also there's great, that it's quiet. So you can want TV and have massage at the same time. It's one of the best buy on Banggood. 🖤🖤✌🏼 And thanks to customer service, they all were great and very helpful. :) I'm very satisfied.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 03/02/2021

    I was looking for something like this since I tried one (much more expensive) at my physician 2 years ago. This one looks the same, feels the same but costs very less. amazing feeling, 3 programs, blitzwolf built quality... came in a week from CZ

    Yorumlar (1)
    Orjinali göster
  • 15/07/2021

    Tak rychle dodáno, že to bylo dřív, než jsem koupil. Výborná věc, vsichni dospělí na tom ujíždí, každodenní použití, hlavně večer k TV. Přivítal bych akorát, kdyby tam byl stupeň masáže jezdící po celé ploše nohy tam a zpět. U jednoho stupně to bolí do místa před patou, ale to je spíš asi můj problém. Každopádně vřele doporučuji!!!

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 20/09/2021

    Posadí vás to na zadek :-D Má to tři režimy masírování a je to paráda. vzduchové polštáře na nejvyšší výkon opravdu umí zmáčknout. je to moc přijemne a nic nebolí, tak, že by se to nedalo vydržet. z CZ skladu v pátek objednáno a hned v pondělí dovezlo GLS. Rozhodně doporučuji.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 18/02/2021

    Δεν υπάρχει... Είναι φοβερό μηχάνημα δεν το περίμενα τόσο καλό. Αξίζει τα λεφτά του μέχρι τελευταίο ευρώ.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 05/02/2021

    Very fast delivery super product super seller. THX. :) Like a massage parlor. Otherwise the Chinese plug compatible with eu Equip 112160 power supply cable.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 08/08/2021

    Excellent product. Fast delivery . waiting urgrrly to use it Thank you.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 11/01/2021

    Good product!

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 21/07/2021

    Για 60 ευρω που έδωσα από αποθήκη Τσεχίας το μηχάνημα απλά γ@μ@ει !!!

    Yorumlar
    Orjinali göster
Show:

    Toplam 0 sayfaları

    Sayfaya git

    Git

    İlginizi çekebilir

    recommendation for you
    • TRY560.69
    • TRY121.41
    • TRY841.09
    • TRY280.30
    • TRY336.38
    • TRY158.80
    • TRY270.95
    • TRY373.76
    • TRY186.84
    • TRY700.89