Müşteri Değerlendirmesi

Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (26) İnceleme
  • (4) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(26)
    • 5 Yıldız(24)
    • 4 Yıldız(0)
    • 3 Yıldız(1)
    • 2 Yıldız(0)
    • 1 Yıldız(1)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
Yalnızca ülkenizden yorumlar (Turkey)
|
Orjinali göster

İncelemenin bir kısmı otomatik olarak çevrildi.

  • 11/11/2021

    Very fast shipping and delivery at 7 days in my door! The product is really heavy and seems to be really good construction! It takes me 3 mins to unpack and make it fully worked!The programs are really interested and for every use! Something for I'm not going to regret!

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 14/09/2021

    Amazing product!

    Yorumlar (1)
    Orjinali göster
  • 10/11/2021

    7 days came very quickly !!! In terms of function, it works but it has a very strong massage, it has not been adjusted to make it softer, your back hurts and you generally feel pain in the chair I wanted to put, it does not sit, although I took it because I saw that it did in the chair but because it has enough weight is in danger for the chair to turn and finally I put it on the bed or the large armchair. I do not recommend it but maybe for others it does, I would not go through it again

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 18/11/2021

    Foi entregue partido, ao fazer massagem nas costas os rolos não deslizam na vertical ficam sempre se movendo no mesmo sítio provocando imenso barulho.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 04/10/2021

    Takže... zásielka zo španielskeho skladu prišla za 3 dni od objednania!!! Neuveriteľná rýchlosť, vďaka GLS. Čo sa kresla týka, pôsobí naozaj kvalitne a "montáž" zahrňuje len vybalenie z krabice a položenie na gauč. Manuál ani nie je potrebný, ovládanie je intuitívne. Samotná masáž je naozaj výrazná (tvrdá), čo je ale môj problém, je fakt, že meriam 196 cm a vážim 130 kg :) To kreslo naozaj nie je stavané na takého hrocha a napr. bočné "air vankúše" ma nedokázali obísť a masírovacie hlavice krku by chceli ešte trochu vyššiu pozíciu. Hrubokrkých bude bolieť aj krk, lebo hlavice sú stavané na užšie krky a dosť tlačia. Nikde to nepíšu (a na supporte mi to tiež nepotvrdili), ale ideálna max. výška je cca 185 cm, vyššie a širsie postavy sa do kresla jednoducho nevojdú. Nikde som nenašiel ani informáciu, či je táto masáž vhodná pre ľudí, ktorí majú vysunuté platničky (môj prípad), po masáži totiž som mal dosť bolesti, ale môže to byť aj tým, že naozaj nie som vhodná postava do tohto kresla... Automatická masáž je 15-minútová a zahrňuje naozaj širokú škálu efektov (masáž krku, masáž chrbta, vibrácie zadku, prítlačné nafukovacie vankúše...), hlavice na masáž krku sú výškovo nastaviteľné aj počas masáže (vertikálny rozptyl asi 10 cm) a ľudia s ideálnou postavou si naozaj užijú masážny orgazmus :) Preto 5 hviezd, ale pozor, ak ste neštandardná postava, či už malá alebo veľká, tam by som už s kúpou naozaj váhal... Ešte poznámka k tvrdosti masáže - je naozaj výrazná, niekedy až bolestivá, trochu ma mrzí, že sa nedá regulovať prítlak, ani rýchlosť, aspoň som zatiaľ na to neprišiel, ale pre zdravého človeka mainstreamovej postavy so stuhnutým svalstvom to reálne môže byť veľmi príjemné a osožné, uvidíme, keď to dám vyskúšať niekomu normálnejšiemu :)

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 08/09/2021

    Once I received this I immediately ordered the same massage device for my mum. I'm very impressed of the lower back massage option. I find it better than in chairs that I have tried and that costs a few thousands euros. P.S. I'm 180cm and 100+kg and I fit well in the chair. I was worried about this when I ordered the device because in the advertisement pics the person sitting seems tiny.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 13/10/2021

    Anhand der Bewertungen hatte ich die Hoffnung, dass das Gerät nicht zu sanft massiert. Gestern kam das Gerät nach 3 Tagen Lieferzeit an und ich muss wirklich sagen WOW: was der Auto-Demo-Modus das abliefert übertrifft meine Erwatungen in jeder Form. Ich kann das Gerät wirklcih jedem ans Herz legen! Ich würde es wieder kaufen und überlege schon ein weiteres zu verschenken.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 06/12/2021

    хороший массажер, давит от души. Не понравилось, что в попу пытается залезть. на мои габариты 190/115 маловат.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 31/10/2021

    Very good product, I like it very much. It is capable to massagfe back and neck quite good. The air system is a bit strange feeling but I get used to it. Hope it will last for a long time. I recomend it.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 03/09/2021

    Прихал очен бистро, за 5 дней. Уже пробовал. Скажу только одно - покупайте, не пожалеете!

    Yorumlar
    Orjinali göster
Show:

    Toplam 0 sayfaları

    Sayfaya git

    Git

    İlginizi çekebilir

    recommendation for you
    • US$28.99
    • US$24.99
    • US$15.99
    • US$11.99
    • US$40.49
    • US$18.99
    • US$40.99
    • US$52.99
    • US$86.99
    • US$449.00