Müşteri Değerlendirmesi

Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (102) İnceleme
  • (20) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(102)
    • 5 Yıldız(93)
    • 4 Yıldız(7)
    • 3 Yıldız(2)
    • 2 Yıldız(0)
    • 1 Yıldız(0)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
Yalnızca ülkenizden yorumlar (Turkey)
|
Orjinali göster

İncelemenin bir kısmı otomatik olarak çevrildi.

  • 26/07/2021

    Good day. The shipment came to me fine. I am very satisfied. I can only recommend the seller. I will definitely continue ordering. Well thank you. Delivery to Slovakia in 3 days. Gls kuriér cz sklad.

    Yorumlar (1)
    Orjinali göster
  • 18/05/2021

    It was easy to use and very good quality and the package comes faster than I expect Es war einfach zu bedienen und von sehr guter Qualität und das Paket kommt schneller als ich erwartet habe

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 27/11/2021

    Rýchle doručenie z českého skladu, v pondelok objednané, v piatok doručené. Ešte neodskušané, bude to darček .

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 24/11/2021

    Took it to connect my printer, who has only ethernet connection, to my local Wi-Fi network and does that job well. Setup was very easy and straightforward.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 15/12/2020

    Recomendo .5*****

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 29/11/2021

    very good fast delivery..

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 23/11/2021

    Chegou rápido, bem acondicionado e já está a funcionar. Para já, tudo Ok. Corresponde ás expetativas.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 20/11/2021

    chegou em perfeitas condições, falta testar agora

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 13/10/2021

    Everything ok.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 02/12/2021

    Bom

    Yorumlar
    Orjinali göster
Show:

    Toplam 0 sayfaları

    Sayfaya git

    Git

    İlginizi çekebilir

    recommendation for you
    • TRY348.32
    • TRY487.70
    • TRY306.50
    • TRY278.63
    • TRY431.95
    • TRY222.87
    • TRY250.75
    • TRY278.63
    • TRY487.70
    • TRY418.01