Müşteri Değerlendirmesi

Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (435) İnceleme
  • (66) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(435)
    • 5 Yıldız(393)
    • 4 Yıldız(29)
    • 3 Yıldız(8)
    • 2 Yıldız(1)
    • 1 Yıldız(4)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
Yalnızca ülkenizden yorumlar (Turkey)
|
Orjinali göster

İncelemenin bir kısmı otomatik olarak çevrildi.

  • 14/01/2022

    Szép kidolgozás, elegáns megjelenés. Bluetooth kapcsolat a telefonnal gyorsan beállítható. A televízió kapcsolódás HDMI kábelen keresztül eddig nem sikerült. A tv beállításban nem tudom megtalálni a kapcsolat lehetőségét. Amúgy szépen szól BT kapcsolattal. A készülék gyárilag karcos a borításom, több helyen is.

    Yorumlar (4)
    Orjinali göster
  • 31/01/2022

    Szép kidolgozás, elegáns megjelenés. Bluetooth kapcsolat a telefonnal gyorsan beállítható. A televízió kapcsolódás HDMI /ARC bemeneti aljzaton keresztül. Ha nem nem ad ki hangot a kapcsolódás után, a tv beállításokban kell beállítani: egyéb beállítás -- CAC -- külső audio "erősítő" mód bekacsolása. A soundbar kijelzőn az "ARC" felirat kell, hogy legyen. Kapcsolódás után a tv távirányító használható a hangerő szabályozására. A tv ki/bekapcsolásával a soundbar is ki/bekapcsol. A beállított hangerőt memóriában tartja meg.

    Yorumlar (1)
    Orjinali göster
  • 24/01/2022

    Tökéletes, nagyon jól szól, a HDMI Arc-al magától csatlakozott a TV-hez, a TV távirányítója kezeli a hangot. Ki hitte volna a táp is a dobozban volt (3. kép), ha esetleg valaki kidobta volna a csomagolást...

    Yorumlar (3)
    Orjinali göster
  • 13/02/2022

    Ordered on 2022-01-20, received on 2022-01-22. Perfect service.Packing was very safe and usefulto protect the goods. All features are as described and everything worked and works perfectly as expected. I am very happy with my purchase and the overall transaction. I have ordered several times from Banggood and have always been absolutely satisfied with the products and services. I do recommend the soundbar and the seller.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 19/01/2022

    Anyaghasználat és összeszerelés minősége nagyon jó. Hang minősége is teljesen rendben van. Van hozzá optikai, HDMI, RCA kábelek is. Csak ajánlani tudom!

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 10/01/2022

    Excelente conjunto. Sinceramente estava apreensivo quanto à qualidade de som, mas em relação ao preço e à dimensão, é fantástica. A entrega não foi tão rápida quanto foi indicado, mas escapa.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 15/01/2022

    Sajnos nincs hozzá adapter, de sikerült beszerezni egyet. Számítógéphez használom, tökéletesen megfelel számomra

    Yorumlar (2)
    Orjinali göster
  • 16/11/2021

    Welcome! I got the product. It works perfectly on the AUX connector, my phone connects perfectly via bluetooth. However, when connected to my samsung TV with the HDMI ( Arc) connector, it does not make any sounds, it just squeaks or crackles. My TV also has an HDMI (Arc) connector but it doesn't work on it. Is there a solution for this? Sincerely, Mlatilik Péter

    Yorumlar (2)
    Orjinali göster
  • 20/09/2021

    The package did not include the AC adapter. This is a special power supply (15V 2.4A). In this case, the product is unusable. Only the cables shown in the picture were in the package.

    Yorumlar (4)
    Orjinali göster
  • 30/01/2022

    Kiváló termék, kedvező ár. A HDMI ARC nem működik az LG Smart tv-vel. A többi részével megvagyok elégedve. Csak ajánlani tudom.

    Yorumlar
    Orjinali göster
Show:

    Toplam 0 sayfaları

    Sayfaya git

    Git

    İlginizi çekebilir

    recommendation for you
    • US$81.99
    • US$47.99
    • US$109.99
    • US$39.99
    • US$75.99
    • US$60.99
    • US$69.99
    • US$19.99
    • US$17.99
    • US$263.99