Müşteri Değerlendirmesi

4.95 üzerinden
Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (64) İnceleme
  • (15) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(64)
    • 5 Yıldız(61)
    • 4 Yıldız(3)
    • 3 Yıldız(0)
    • 2 Yıldız(0)
    • 1 Yıldız(0)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
Yalnızca ülkenizden yorumlar (Turkey)
|
Orjinali göster

İncelemenin bir kısmı otomatik olarak çevrildi.

  • 29/03/2021

    ...η καλύτερη στην κατηγορία της.... ακριβή κατασκευή και ποιότητα υλικών....πολύ όμορφη σχεδίαση,οι λειτουργίες της σχετικά εύκολες από βιβλίο στα Αγγλικά.Λειτουργικη και κατανάλωση φυσιολογική για τα watt που έχει...θέλει όμως χώρο στην κουζίνα... προσέχεις διαστάσεις.... γρήγορη αποστολή... αξιόπιστη εταιρεία!!!!!

    Yorumlar (1)
    Orjinali göster
  • 25/05/2021

    szuper jó.Imádja a család.Gyorsan felmelegszik.Könnyű takarítani.Nem túl jól saccolja meg a sütési időt de ha kitapasztalja az ember a használatát sok sok boldogságot okoz majd.

    Yorumlar (1)
    Orjinali göster
  • 14/07/2021

    Prišiel v poriadku. Ako to už pri Blitzwolfe býva zvykom,dizajn je elegantný. Gril pôsobí masívne,no za najväčšiu výhodu považujem oddeliteľné platničky,ktoré sa tak budú môcť lepšie vyčistiť. Gril som zatiaľ neskúšal,no verím,že budem spokojný ako so všetkými výrobkami značky Blitzwolf 👍

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 22/04/2021

    eccellente

    Yorumlar (1)
    Orjinali göster
  • 20/07/2021

    In all respects, it's deserved the 5* rating. My expectations are fully met, that's why I ordered one more. Perfect, very good quality!

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 12/07/2021

    In all respects, it's deserved the 5* rating. My expectations are fully met. Perfect, very good quality!

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 08/03/2021

    Polecam. super. 350 PLN warto.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 19/02/2021

    the test was very successful👍👌

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 21/07/2021

    Nagyon jó minőségű anyagokból készült könnyű vele sütni.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 12/07/2021

    zatial super :)

    Yorumlar
    Orjinali göster
Show:

    Toplam 0 sayfaları

    Sayfaya git

    Git

    İlginizi çekebilir

    recommendation for you
    • TRY235.05
    • TRY1,776.49
    • TRY191.59
    • TRY174.09
    • TRY870.78
    • TRY1,105.92
    • TRY243.76
    • TRY417.93
    • TRY2,995.79
    • TRY348.26