Müşteri Değerlendirmesi

Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (632) İnceleme
  • (99) Görüntü
  • (1) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(632)
    • 5 Yıldız(610)
    • 4 Yıldız(20)
    • 3 Yıldız(1)
    • 2 Yıldız(0)
    • 1 Yıldız(1)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
Yalnızca ülkenizden yorumlar (Turkey)
|
Orjinali göster

İncelemenin bir kısmı otomatik olarak çevrildi.

  • 14/04/2021

    Παρήγγειλα το συγκεκριμένο προϊόν από Κίνα στις. 5/04 κ ήρθε στις 14/04 παρά πολύ γρήγορα , Μια χαρά όλα καλά ευχαριστώ πολύ Banggood !!!!

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 07/10/2020

    topppppppppp

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 08/04/2021

    excellent quality , there was no tracking update but I recieved it in 24 days . that's the earliest product I ever got from china . product looks premium and I recommend it .blitz wolf please ship more products to India

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 14/12/2020

    I’m never disappointed with Blitzwolf products, and it wouldn’t be different with this male-C to male-C data cable. excellent!

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 10/09/2021

    excelente funciona bien en mi Samsung galaxy tab s6 lite .

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 25/05/2021

    muito boa, alta qualidade sonora, principalmente no modo normal, graves e agudos muito alinhados, bate de frente com a jbl Xtreme bem de boa

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 21/03/2021

    very good material

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 19/03/2021

    nice type c cable

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 04/02/2021

    im happy It was exactly as described to C type connectors in a decent length

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 28/10/2020

    Demorou para caramba... Quase dois meses, mas chegou finalmente. Tudo OK, boa qualidade, ótimo material, recomendo!

    Yorumlar
    Orjinali göster
Show:

    Toplam 0 sayfaları

    Sayfaya git

    Git

    İlginizi çekebilir

    recommendation for you
    • TRY142.64
    • TRY40.94
    • TRY133.72
    • TRY115.88
    • TRY80.19
    • TRY196.16
    • TRY115.88
    • TRY106.96
    • TRY89.11
    • TRY151.56
    • TRY80.19
    • TRY71.27
    • TRY133.72
    • TRY124.80
    • TRY80.19
    • TRY187.24
    • TRY169.40
    • TRY80.19