Müşteri Değerlendirmesi

Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (244) İnceleme
  • (44) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(244)
    • 5 Yıldız(227)
    • 4 Yıldız(12)
    • 3 Yıldız(1)
    • 2 Yıldız(1)
    • 1 Yıldız(3)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
Yalnızca ülkenizden yorumlar (Turkey)
|
Orjinali göster

İncelemenin bir kısmı otomatik olarak çevrildi.

  • 11/05/2021

    Andava atrás dela à volta de 3 meses. Assim que a vi disponível em armazém Europeu soube que era o momento certo. A máquina é fantástica, até agora um pequeno defeito nos encaixes do Blender, que roça plástico com plástico, mas não é por aí. Tem uma presença monstra! Lindíssima e prática. Parabéns à Blitzwolf e à Banggood por proporcionar a qualidade a este preço!

    Yorumlar (4)
    Orjinali göster
  • 26/01/2021

    Πολύ καλή ποιότητα όχι τόσο θορυβώδες, γρήγορη αποστολή φυσικά με μεταφορικά DHL +28€ και έχεις ασφάλεια αποστολή Ευχαριστώ πολύ για την ποιότητα και την εγγύηση BlitzWolf 🇬🇷🚒 ευχαριστώ Banggood

    Yorumlar (2)
    Orjinali göster
  • 20/11/2021

    Super rychlé dodání 👍 velice bohaté příslušenství takže za tu cenu velice dobrá volba a tudíž naprostá spokojenost. Zatím nebylo vyzkoušeno úplně vše ale vypadá to dobře. Děkuji 👍👏👍👏

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 04/02/2021

    γρήγορη αποστολή από Τσεχία.πολυ στιβαρή κατασκευή.αξιζει τα λεφτά του

    Yorumlar (1)
    Orjinali göster
  • 04/09/2021

    i got this in only 3 days and it looks very good I have only test if everything works but soon my wife do the real test. thanks bangood

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 27/01/2021

    Excellent Machine. same as description.3 in 1 and high quality material. easy to use. 8 speed options, timer..meat, cake, blender.. also çiğ köfte. Really I like it so much::.Congratulations.thanks

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 26/01/2021

    vybalený a uvidíme pri reálnom používaní 😏

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 27/01/2021

    very nice product but in my case come with a problem on the top lid. The lid doesn't push down the safety switch so the mixer doesn't work.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 18/11/2021

    Všetko prišlo v poriadku, nič nechýba. Robot je super. Everything came in order, nothing is missing. The robot is great.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 27/10/2021

    Es un buen producto, estoy encantada con la máquina,

    Yorumlar
    Orjinali göster
Show:

    Toplam 0 sayfaları

    Sayfaya git

    Git

    İlginizi çekebilir

    recommendation for you
    • US$113.99
    • US$64.00
    • US$35.99
    • US$220.00
    • US$155.99
    • US$184.99
    • US$126.99
    • US$36.99
    • US$406.99
    • US$9.99