Müşteri Değerlendirmesi

Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (68) İnceleme
  • (11) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(68)
    • 5 Yıldız(63)
    • 4 Yıldız(4)
    • 3 Yıldız(0)
    • 2 Yıldız(0)
    • 1 Yıldız(1)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
Yalnızca ülkenizden yorumlar (Turkey)
|
Orjinali göster

İncelemenin bir kısmı otomatik olarak çevrildi.

  • 27/05/2021

    plátno je fakt obrovský, větší bych už asi nechtěl 😂 doručeno za 4 dny od objednání kvalitní zpracování trojnožka se dá dát různými směry není úplně perfektně rovné, ale projektoru to snad vadit nebude... ta plocha za tu cenu je perfektní

    Yorumlar (1)
    Orjinali göster
  • GioVIP5
    GR
    12/08/2021

    I suggest it, works fine, super quality, for outdoor use you must take care of the wind because the base is not to steady

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 12/06/2021

    für innen sehr gut, für draußen etwas zu leicht und muss stabilisiert werden. Bild wird aber gut aufgewertet.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 06/04/2021

    good material, large size, native 16:9 ratio

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 21/08/2021

    Great quality screen for the price, works well with my Xiaomi Projector. Honestly pretty impressed with he quality of the build, the overall look, the portability and the quick delivery time.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 04/09/2021

    Leinwand ist groß, Bild ist super! Paket kam innerhalb einer Woche an! ich bin zufrieden. :)

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 16/05/2021

    rien dire top rapport qualité prix 😉

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 09/07/2021

    Spokojnosť. Vďaka.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 24/06/2021

    Towar zgodny z opisem, obraz idealny. Przesyłka lekko uszkodzona, kaseta ekranu w kilku miejscach uszkodzona. Polecam produkt.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 22/06/2021

    Pantalla perfecta para montarte tu propio cine en casa, parece más grande de lo que se ve en la foto.

    Yorumlar
    Orjinali göster
Show:

    Toplam 0 sayfaları

    Sayfaya git

    Git

    İlginizi çekebilir

    recommendation for you
    • TRY328.26
    • TRY544.04
    • TRY1,688.58
    • TRY1,594.77
    • TRY1,500.95
    • TRY938.06
    • TRY1,876.21
    • TRY619.09
    • TRY750.43
    • TRY1,407.14
    • TRY3,846.34
    • TRY975.59
    • TRY966.20
    • TRY8,349.48
    • TRY11,914.46
    • TRY28,144.53
    • TRY21,577.45
    • TRY515.89