Müşteri Değerlendirmesi

Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (184) İnceleme
  • (44) Görüntü
  • (2) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(184)
    • 5 Yıldız(157)
    • 4 Yıldız(20)
    • 3 Yıldız(5)
    • 2 Yıldız(0)
    • 1 Yıldız(2)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
Yalnızca ülkenizden yorumlar (Turkey)
|
Orjinali göster

İncelemenin bir kısmı otomatik olarak çevrildi.

  • 31/01/2021

    package arrived ok no damage. but when installed didn't work checked audio output from PC all ok old speakers works fine . No power indicator, tried with head phones connected to the soundbar still no audio. Tried different setups from my PC audio card ,still no audio from the sound bar. checked cables all ok. Tried different settings from the PC audio card audio ok with old speakers, no audio when sound bar plugged in. Tried to contact Banggood customer support no answer.

    Yorumlar (5)
    Orjinali göster
  • 19/05/2021

    Ótimo produto. Possui bons graves e bom volume para seu tamanho. o som é bom e claro. o desenho é bonito e as cores são ótimas. possui vários tipos de cor e RGB. até mesmo funciona sem as cores, apagado, o que pode ser uma boa opção noturna. Chegou MUITO rápido ao Rio de Janeiro, Brasil. Objeto foi postado dia 13 de maio e recebi 19 de maio.

    Yorumlar (2)
    Orjinali göster
  • 21/01/2021

    リーズナブルな価格に対して非常にクオリティの高いゲーミングスピーカーです。低音から高音まで、幅広い音域をクリアに伝えてくれます。底部にはLEDライトが搭載されており、ゲーミングデバイスらしく、視覚的にも楽しむことが出来ます。プラグアンドプレイに対応していて、PCに関する知識が全く無い方でも問題なく使用可能。そして何よりUSB給電に対応しているので、コンセントが不要な点がとスゴい!ゲーム用スピーカーのエントリーモデルとして、とてもオススメ度の高い一品です。

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 12/10/2021

    - De 1ste keer dat ik iets via banggood bestelde en alles is goed verlopen. Het toestel was sneller geleverd dan verwacht. - En dan moet je bang afwachten of je toestel werkt en of het een beetje degelijk is en ja hoor, dat doet het. - Voor zo weinig geld ben ik verrast van de kwaliteit vh geluid, dit is beter dan bv 2 gewone boxen aan ong dezelfde prijs die je kan kopen. - Verwacht natuurlijk niet het geluid en zuiverheid van iets dat 400 euro en meer kost he, maar voor dit toch wel zeer weinige geld ben ik wel een beetje onder de indruk van en ben ik alvast tevreden vh geluid, meer kan je ook niet verwachten, anders moet je dan maar veel duurder in prijs gaan maar ik vond dat voor niks nodig, het is maar voor youtube te luisteren en wat te gamen, dat is meer als voldoende, niet alles hoeft reteduur te zijn. - De usb kabel die er aan hangt die heb ik aangesloten via een stekker die ik nog op overschot had, anders ben ik een extra usb poort kwijt op de laptop en dat wou ik niet. De 2 andere kabels voor het geluid heb ik op de laptop aangesloten. De kabels zijn gelukkig ook nog redelijk lang, mss 2meter denk ik, ik heb het niet gemeten. - Om het toestel aan te zetten moet je op de grote knop int midden blijven induwen. - Nog een laatste tip; zet het geluid nooit op de max vh toestel, ik zet die zo stil mogelijk, zo heb je bv minder tot geene last van ruis want als je je toestel op de max zet dan ga je een beetje geruis horen, dus zet je luidspreker niet al te hoog en test het bv eerst eens via youtube en zet youtube wel op de max geluid, zo heb ik dat gedaan tot ik tevreden was vh gewenste geluid. - Mijn excuses mochten de fotos niet goed gelukt zijn, heb die eerst naar telegram doorgestuurd maar die compresseren de kwaliteit helaas en om hier op te zetten denk ik nog eens pfpf. Conclusie ; voor zo weinig geld, meer dan zijn geld waard vind ik.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 16/03/2021

    Llegó el tiempo récord, la aduana es la que se demoró más. Pero la espera lo vale, se escucha muy bien, es estéreo de verdad. 10/10. Lo recomiendo a mis amigos de Perú 🇵🇪. Gracias Edward por ser guía en esta compra.

    Yorumlar (3)
    Orjinali göster
  • 19/05/2021

    Посылка шла почти два месяца(а должна была прийти в начале мая). Коробка убитая, порванная. Ничем дополнительно не проложено. То, что посылка дошла в целом состоянии - вообще чудо... В целом за 2к - неплохо, удобно и компактно. Большой минус - если включать подсветку, то появляются шумы.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 24/03/2021

    Pedido el 18 de febrero y recibido el 24 de marzo, en total 34 días a Piura, Perú. ambas cajas llegaron aplastadas, una incluso rota; pero el producto en buenas condiciones, esperemos que funcione.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 05/03/2021

    Ürün gayet güzel, temiz bir sesi var, bluetooth olmaması kötü, ambalaj biraz hasarlı geldi. 3 haftada elime ulaştı. Herşeye rağmen 5 yıldız

    Yorumlar (1)
    Orjinali göster
  • 03/05/2021

    It sounds quieter than I had hoped. The connection options are OK. The quality of the assembly and the use of materials are standard BlitzWolf. RGB lighting has several stages and is solidly decorative.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 24/04/2021

    excellent appareil marche comme convenu les leds peuvent être éteint le son est agréable et suffisamment fort pour un écran sans haut parleur je recommande

    Yorumlar
    Orjinali göster
Show:

    Toplam 0 sayfaları

    Sayfaya git

    Git

    İlginizi çekebilir

    recommendation for you
    • TRY290.73
    • TRY337.64
    • TRY150.01
    • TRY253.21
    • TRY168.77
    • TRY328.26
    • TRY140.63
    • TRY121.87
    • TRY225.06
    • TRY375.17
    • TRY234.44
    • TRY178.16
    • TRY215.68
    • TRY150.01
    • TRY281.35
    • TRY103.10
    • TRY243.83
    • TRY262.59