Müşteri Değerlendirmesi

Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (737) İnceleme
  • (158) Görüntü
  • (3) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(737)
    • 5 Yıldız(698)
    • 4 Yıldız(36)
    • 3 Yıldız(3)
    • 2 Yıldız(0)
    • 1 Yıldız(0)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
Yalnızca ülkenizden yorumlar (Turkey)
|
Orjinali göster

İncelemenin bir kısmı otomatik olarak çevrildi.

  • 27/10/2020

    ürün hızlı şekilde geldi gümrük vergisi ödemeyin herturlu teslimatta vergi oduyorsunuz 17 TL vergisi var ürün harika şarja bağladım Bluetooth bağlantısı çalışıyor.kumandayla on orka çekiminde sıkıntı yok kamara kapalıyken kumanda duymesine basarsanız ses seviyesini kademeli açtığını fark ettim.gopro kamara aparatını kamera tutucusunu çıkararak takabilirsiniz ama okadarda kolay çıkmıyor kırılma riski var.kolay sökülebilir bir cozum beklerdim. bence denemeyin derim.malzeme kalitesi şimdilik iyi kullanımdan dolayı zamanla esnemeler olursa da bakalim.metal ayaklar ince görünse de ürün tanıtımında bükülme riski pek yok robust görünüyor fiyatına göre güzel ve kullanışlı bir ürün.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 25/06/2021

    Produto excelente. Tanto que já é o segundo que compro pois darei de presente. A luz ajuda para selfies, mas se for fazer vídeos recomendo um ponto de luz mais potente.

    Yorumlar (1)
    Orjinali göster
  • 21/02/2021

    Excelente produto. Tem a qualidade já conhecida da Blitzwolf, um bom acabamento. O tripé é firme e aguentou bem, sem balançar o meu Redmi Note 9 Pro. A luz clareia bem em ambientes completamente escuros, mas ainda consegue dar uma boa corrigida em ambientes não tão claros.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 28/10/2020

    Buen producto como pone en la descripción. Manual en Español ,todo muy bien envuelto la caja ni un golpe .Dato viene sin batería la luz led y el mando

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 20/02/2021

    comprei dia 30/01/21 e chegou dia 19/02 em SP - São Bernardo do Campo otima qualidade gostei muito do produto e recomendo chegou bem embalado e tudo funciona.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 24/11/2020

    Product was in decent quality, great minimal style yet well-built packaging. Flashlight has a variety of modes and nice quality of light too. Stable with long extendable rod that helps a lot! The legs design and fixing mechanism makes it also practical when you want to position the product to unstable (eg. sandy) area.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 12/03/2021

    🇬🇷I am so so so very happy! It arrived in between two - three weeks via regular post... It's three things in one gadget! It has the light, the Selfy stick and the trípode... I am charging now the light and connected the Bluetooth to my mobile and it works by clicking and taking a picture and as I see it works also without the stick big bonus 😍 the legs once they are locked in place they are sturdy! It goes like the half of me tall (I am 1,67cm 😜(going to test it also in a field so I can see how it is working with the tripod...) and also I can put it on my desk and Vlog for my friends whenever I want. This is a real yes yes for carrying it always inside your bag. It for day and night! Woah guys I am really happy and exited! Μην το σκέφτεστε δύο φορές. Πραγματικά αξίζει. Έχει το φως και το κουμπί (Bluetooth) που βγαίνει άρα μπορείς να το χρησιμοποιείς ακόμα κ μόνο του σαν Selfy Button. Και επίσης γίνεται Τρίποδο αφού το κλειδώσεις στην θέση του. Ήρθε μέσω Ολλανδίας σε μένα με κανονικό ΕΛΤΑ ταχυδρομείο. Είμαι πολύ ευχαριστημένη με την πρώτη μ αγορά από την Blitzwolf.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 29/09/2020

    Produto de ótima qualidade, o led é bem forte e as pernas são bem firmes. O controle remoto é muito conveniente.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 21/06/2021

    I bought a second. I like it.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 11/06/2021

    Seems to be good.

    Yorumlar
    Orjinali göster
Show:

    Toplam 0 sayfaları

    Sayfaya git

    Git

    İlginizi çekebilir

    recommendation for you
    • TRY243.07
    • TRY243.07
    • TRY182.28
    • TRY147.54
    • TRY255.23
    • TRY182.28
    • TRY121.49
    • TRY373.33
    • TRY243.07
    • TRY277.80
    • TRY173.59
    • TRY868.32
    • TRY260.44
    • TRY112.81
    • TRY173.59
    • TRY52.02
    • TRY112.81
    • TRY69.39