Müşteri Değerlendirmesi

Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (673) İnceleme
  • (148) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(673)
    • 5 Yıldız(633)
    • 4 Yıldız(28)
    • 3 Yıldız(5)
    • 2 Yıldız(3)
    • 1 Yıldız(4)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
Yalnızca ülkenizden yorumlar (Turkey)
|
Orjinali göster

İncelemenin bir kısmı otomatik olarak çevrildi.

  • 08/07/2021

    arrived very quickly. the item works great for me. the led light is warm and cosy. it comes with one additional filter. the filters size is 7*128 in case someone wants to order them. it's made with a good material because it's solid. the design is the best feature of this humidifier. it comes with en English manual of use and a link to the company's club in order to share your experience with them. highly recommend

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 26/05/2020

    40 giorni per arrivare , la scatola eveva segni di viaggio e il sacchetto dove era conservato l'umidificatore era strappato . L'umidificatore funziona bene , fa il suo lavoro . Di questi tempi dove l'igiene eì molto importante contro i virus trovarsi i prodotti senza protezione non mi e' affatto piaciuto .

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 14/01/2020

    Usando a mais de dois meses, sem nenhum problema de funcionamento, recipiente tem água suficiente para um dia inteiro ligado, luz não tem regulagem, só liga e desliga, iluminação não é muito forte, mas dependendo do uso atende, ideal para ambientes pequenos ou uso individual. Primeira vez que tentei abrir deu um pouco de trabalho porque a borracha de vedação estava torta, depois de ajustada abre e fecha sem muito esforço. Não vem fonte, apenas cabo USB e aste esponja reserva.

    Yorumlar (2)
    Orjinali göster
  • 25/01/2021

    Uzun zamandır takip ettiğim bir üründü. Kesinlikle sigara içenlere, astım ve bronşit olanlara, tuz lambası ile beraber geceleri bunu kullanmalarını tavsiye ederim.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 27/02/2020

    Ótimo produto, de qualidade. Para um ambiente onde estamos sempre no ar condicionado, alivia bastante a secura. Ótimo umidificador que também serve como uma pequena luminária. Foi entregue na cidade do Rio de Janeiro com 36 dias corridos.

    Yorumlar (1)
    Orjinali göster
  • 14/12/2020

    ottimo e perfetto arrivato in maniera molto véloce grazie bg

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 28/01/2020

    ac usitato per regalare ad un amico e stato un vero successo grazie blitzwolf e Banggood perfetto e prezzo giusto con tempi di spedizione brevi

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 28/01/2020

    ottimo diffusore per aromaterapia linea molto elegante e super facile da installare come tutti i prodotti della blitzwolf e super consigliato ++++++

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 20/01/2020

    Nagyon jó párásító, mindenkinek ajánlom. A teteje, mint egy kupak leszedhető (ez egyben tartalmazza a teljes elektronikát) a tégelyt megtöltöd vízzel és vissza rakod a "kupakot". A működtetéséhez vagy egy régi telefon töltő kell, vagy egy powerbank. Tetején van az érintős kapcsoló. Egyszer megnyomod világít + párásít, következő érintésre csak párásít, a következő érintésre kikapcsol.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 13/07/2021

    this is my second order. it works perfectly fine for me. so elegant house furniture segment. the led light is sooo cosy. by the way you can use the humidifier without led light. I do recommend it

    Yorumlar
    Orjinali göster
Show:

    Toplam 0 sayfaları

    Sayfaya git

    Git

    İlginizi çekebilir

    recommendation for you
    • US$17.24
    • US$12.99
    • US$34.99
    • US$13.49
    • US$16.99
    • US$27.99
    • US$20.99
    • US$19.99
    • US$17.99
    • US$28.99
    • US$47.99
    • US$13.99
    • US$12.99
    • US$15.99
    • US$20.99
    • US$13.99
    • US$14.99
    • US$117.99