Müşteri Değerlendirmesi

Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (22) İnceleme
  • (3) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(22)
    • 5 Yıldız(16)
    • 4 Yıldız(4)
    • 3 Yıldız(1)
    • 2 Yıldız(1)
    • 1 Yıldız(0)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
Yalnızca ülkenizden yorumlar (Turkey)
|
Orjinali göster

İncelemenin bir kısmı otomatik olarak çevrildi.

  • 31/12/2020

    O comando é melhor do que esperava, é muito sensível e tem excelente jogabilidade. Espero que a sua durabilidade seja também boa, pois ainda que os acabamento sejam bons, não parece muito resistente a quedas por exemplo. Chegou muito antes do tempo :D

    Yorumlar (1)
    Orjinali göster
  • 09/03/2021

    The goods arrived in good condition. Thank you for the speedy arrival of the goods. You have the utmost respect and appreciation

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 05/11/2020

    God product. Looks promising. Its my first ever controller so I was expecting that the manual would tell more... If anything change i will be back.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 13/02/2021

    Produto muito bom e funcional.. recomeço

    Yorumlar (1)
    Orjinali göster
  • 05/10/2021

    i like the controller but.. it seem impossible to pair with Xiaomi Android TV?? works well on android phone, Windows, Debian and so on..

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 20/09/2021

    Funciona perfeitamente, porém só funciona no PC com Windows 10+ via cabo USB !!! Boa qualidade pelo valor pago.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 19/02/2021

    PS játékokhoz nagyon jó. a billentyű kiosztás is pont jó. PC hez is megfelelő. Viszont nehéz a megszokott vezérlésről át állni.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 13/09/2021

    Apesar de o controle não atender muito as minhas expectativas, ele funciona bem.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 04/09/2021

    Tüm cihazlarla uyumlu. Bluetooth olsun yeter

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 02/09/2021

    Just what I need

    Yorumlar
    Orjinali göster
Show:

    Toplam 0 sayfaları

    Sayfaya git

    Git

    İlginizi çekebilir

    recommendation for you
    • TRY74.96
    • TRY375.17
    • TRY159.49
    • TRY234.44
    • TRY225.16
    • TRY225.06
    • TRY834.86
    • TRY173.46
    • TRY84.34
    • TRY305.28
    • TRY684.76
    • TRY234.44
    • TRY534.65
    • TRY553.42
    • TRY562.80
    • TRY112.48
    • TRY74.96
    • TRY215.68