Teslimat Yeri United Kingdom , USD

Müşteri Değerlendirmesi

4.95 üzerinden
Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (170) İnceleme
  • (27) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(170)
    • 5 Yıldız(162)
    • 4 Yıldız(8)
    • 3 Yıldız(0)
    • 2 Yıldız(0)
    • 1 Yıldız(0)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2019-10-28 12:41:14

    Ürün makita RT0700C ile uyumlu. Gayet kullanışlı ve kaliteli. Benim işimi fazlası ile gördü. Tavsiye ederim.

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2019-11-22 18:49:01

    Very Good

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2019-11-19 18:55:11

    commandé le 4, reçu le 19 du même moi pour une livraison en France, plutôt raisonnable le délai. à part ça je les reçu avec le carton légèrement écrasé mais sans dommage. le compact à une très bonne finition, c est propre, c est net et costaud. Je recommande

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2019-08-26 06:09:31

    Czesc zamowilem cyrkiel wszystko sie zgadza taki jak w opisie jakosc tez jest super . czas dostawy okolo 2 tygodnie . Wszsystko poszlo fajnie i sprawnie 100 % POLECAM Very good stuff :)

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2019-05-24 08:13:10

    Przesyłka doszła dzisiaj tj 24.05.19. Zamówienie szło prawie 2 miesiące od 02.04.19. Wszystko tak ja w opisie. Jeszcze przed testami. Wygląda bardzo porządnie

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:
    circle cutting jig type B for making M3700

    2019-03-30 20:41:48

    excellent quality and very useful jig. must have it any diy workshop.

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:
    kreisschneider für oberfräse richtig

    2019-01-25 17:03:07

    richtig geiles teil top Qualität sauber verarbeitet top zubehör

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2019-11-15 15:23:06

    excelente produto chegou tudo ok é super rápido, encaixa perfeito. estou muito satisfeito com o produto. recomendo 100% o artigo é o vendedor. obrigado

    Yorumlar
  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 22  

İlginizi çekebilir

Memnuniyet anketi

Uygulamayı İndir özel 10% indirim kuponunu kap