Teslimat Yeri United Kingdom , USD

Müşteri Değerlendirmesi

5 üzerinden
Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (14) İnceleme
  • (3) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(593)
    • 5 Yıldız(546)
    • 4 Yıldız(42)
    • 3 Yıldız(4)
    • 2 Yıldız(0)
    • 1 Yıldız(1)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2020-05-06 15:28:22

    Produto bom, chegou no Brasil no tempo esperado, a pesar da crise que o Covid-19 causou. Infelizmente ficou preso nos correios por mais de um mês porque os correios no Brasil são uma porcaria. Produto parece de boa qualidade, parece cumprir o que promete, mais só terei certeza depois de utiliza-lo por algum tempo. Por enquanto Recomendo, é realmente muito bonito e não tem nenhuma imperfeição :D.

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2019-09-26 05:50:20

    Super. It's a very nice product.

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2020-01-30 09:45:18

    Watch received in great condition and would like to recommend it to other gentlemen and it took me 2 weeks to receive the item.

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2019-10-03 05:22:43

    Really nice looking watch. I get compliments on my watch and it is 10% of the price of my old watch. Keeps perfect time, waterproof and looks great. A good deal! Thanks

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2020-05-29 07:07:11

    I've ordered and received the black/gold one, and it is a beautiful watch. I'm very happy with it. Thanks

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2020-01-02 01:04:21

    Very nice watch. Braclet is very durable and has the same briliant blue color of the watch.

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2019-08-14 01:32:52

    Nice looking watch.To early to tell how good a timekeeper it is. Very pleased for the price I paid for it.

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2020-02-06 01:42:15

    kualitas sedang, pengiriman lambat

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2020-01-04 05:56:45

    kvalitní zpracování, vypadají luxusně, zatím jdou přesně

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2020-01-02 13:14:13

    Formschöne Uhr!

    Yorumlar
  1 2  

İlginizi çekebilir

Memnuniyet anketi

Uygulamayı İndir özel 10% indirim kuponunu kap