Müşteri Değerlendirmesi

Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (40) İnceleme
  • (7) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(40)
    • 5 Yıldız(37)
    • 4 Yıldız(3)
    • 3 Yıldız(0)
    • 2 Yıldız(0)
    • 1 Yıldız(0)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
Yalnızca ülkenizden yorumlar (Turkey)
|
Orjinali göster

İncelemenin bir kısmı otomatik olarak çevrildi.

  • 29/03/2021

    Söz verdikleri gibi 4 gün içinde elime geçti (Hollanda Rotterdam,a) ilk izlenimlerim çok pozitif yönde. 750 wat motor çok güçlü, geniş lastikleri ile yola iyi oturuyor. 45 km hız yapabiliyor. Kafama takılan bu e- Bike üzerinde marka baskısı yok Cmace Wheel olduğuna dair en ufak bir iz yazı yok . Müşteri servisine email yazıp soracağım. Ben beğendim inşallah aküsü iyi çıkar uzun ömürlü olur.

    Yorumlar (7)
    Orjinali göster
  • 17/10/2021

    A bicicleta demorou imenso tempo a vir, muito mais que o previsto. E na primeira volta deu o erro 9 como se vê na imagem. Ao terceiro dia ela está parada por isso até agora o feedback não pode ser muito bom, embora a nível de design e de condicionamento seja muito bom.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 28/03/2021

    mi è piaciuta molto è funziona bene ottimo l'imballaggio troppo tempo l'attesa della consegna60 giorni.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 04/02/2021

    bon produit tout fonctionne correctement , livraison très long plus de 50 jours commande le le 13 novembre livraison le 2 février. le livreur na pas prévenu de la livraison ni part mail ou SMS rien Nada ? réception chez le voisin car absent !

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 07/05/2021

    Mon pédalier est arrivé tordu : comment faire pour le remplacer ? My crankset arrived bent (I have a video, if you want) : how can I replace it?

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 30/03/2021

    è arrivata in anticipo....perfetta

    Yorumlar (1)
    Orjinali göster
  • 06/05/2021

    Looking good, fast delivery

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 24/04/2021
    Yorumlar (2)
    Orjinali göster
  • 16/03/2021

    This e-bike is awesome. The picture doesn't do justice to how nice this bike looks when you get it out of the box. Everything on this bike is high end quality. little stickers where they inspected the welds and performed quality assurance. The design itself is meant for strength and endurance with wire protectors where needed. The handle bar stem keyed and flips so you won't hurt wires folding it up. Very little assembly required right out of the box. I waited 21/2 months from China to Spain by rail over 7k miles. Arrived in good shape. The local delivery was done by UPS so I could track it easily. Thank you for that Banggoods. The bike even included a bike kit pouch with pump,allen wrenches,led light and power adapter. I'm so impressed with this I bike plan on buying another for my wife. Definitely deserves a 5-star rating.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 14/04/2021

    Livraison rapide et dans les délais. Commandé en Pologne. Seul soucis, pas le même poids entre le fournisseur et le livreur qui risque de vouloir me faire payer une surtaxe pour la différence. Si c'est le cas, je renverrai la facture au fournisseur. Sinon, le vélo, très bien. Conforme à mon attente et facile à déballer et à monter.

    Yorumlar
    Orjinali göster
Show:

    Toplam 0 sayfaları

    Sayfaya git

    Git

    İlginizi çekebilir

    recommendation for you
    • TRY67.79
    • TRY8,630.87
    • TRY281.14
    • TRY290.83
    • TRY135.67
    • TRY1,230.54
    • TRY591.56
    • TRY10,667.39
    • TRY7,661.10
    • TRY8,999.38