Müşteri Değerlendirmesi

4.95 üzerinden
Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (250) İnceleme
  • (39) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(250)
    • 5 Yıldız(239)
    • 4 Yıldız(10)
    • 3 Yıldız(1)
    • 2 Yıldız(0)
    • 1 Yıldız(0)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
Yalnızca ülkenizden yorumlar (Turkey)
|
Orjinali göster

İncelemenin bir kısmı otomatik olarak çevrildi.

  • 07/07/2021

    Wreszcie widać wszystko jak należy, nie straszne latać w małych przestrzeniach. Wszystkie nawet najdrobniejsze szczegóły widać bardzo dobrze dzięki temu uniknąłem kilku kolizji.

    Yorumlar (4)
    Orjinali göster
  • 26/09/2020

    La cámara mejor la DJI, si tienes espacio, aunque me ha sorprendido, por los comentarios que había visto pensé que tenía peor calidad de imagen, pero para ser una nano que la puedes utilizar en pequeñas construcciones, me parece que está muy bien.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 03/07/2021

    caddx acheté 95e sur banggood au moins de juin! 😉 il est aujourd’hui 2 juillet à 113 e en super solde tarif le moins chère en 113jours! arrêté de nous prendre pour des abrutis avec vos fausse solde

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 19/02/2021

    top Produkt..sehr schnelle Lieferung 👍✅

    Yorumlar (1)
    Orjinali göster
  • 08/12/2020

    Gut verpackt und kleiner als gedacht. Mal sehen was das Teil kann.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 19/07/2021

    Its came really fast from EU warehouse, but DPD didn't delivered to to my home, they said no1 was at home, but I waited them for 2 days, at the end I went to DPD to took it by my self. It is v2 camera, can't wait to test it!

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 06/07/2021

    Die Caddx Nebula Nano V2 kommt zwar an die Nebula Pro oder DJI Cam nicht heran, ist aber erheblich besser als die Nano V1 mit ihrem eigenartigen Wide Dynamic Range Bild, und stellt in der Baugröße 14*14 mm den aktuell wohl besten Kompromiss dar. Insbesondere auch für den Preis bin ich zufrieden

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 09/01/2021

    it’s amazing , I love my new camera

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 21/12/2020

    Оооочень дорогого шла.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 11/12/2020

    fast shipping but not sure whether it’s V1 or V2.

    Yorumlar
    Orjinali göster
Show:

    Toplam 0 sayfaları

    Sayfaya git

    Git

    İlginizi çekebilir

    recommendation for you
    • TRY129.01
    • TRY206.47
    • TRY172.05
    • TRY499.09
    • TRY189.26
    • TRY137.62
    • TRY344.18
    • TRY129.01
    • TRY3,167.13
    • TRY163.44
    • TRY129.01
    • TRY129.01
    • TRY318.36
    • TRY111.80
    • TRY395.82
    • TRY172.05
    • TRY85.98
    • TRY42.95