Teslimat Yeri United Kingdom , USD

Müşteri Değerlendirmesi

4.97 üzerinden
Bir Değerlendirme Yaz

En iyi gösterimler

  • good camera(36)
  • great camera(31)
  • great picture(16)
  • nice camera(7)
  • low camera(4)
  • Toplam (448) İnceleme
  • (82) Görüntü
  • (1) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(448)
    • 5 Yıldız(435)
    • 4 Yıldız(13)
    • 3 Yıldız(0)
    • 2 Yıldız(0)
    • 1 Yıldız(0)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2019-05-17 23:45:48

    Video quality is good. I swapt the camera on my Diatone R349 with this camera and it was amazing.

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2019-08-23 08:42:38

    Great cam for daylight and low light. I use it on this https://www.banggood.com/custlink/3K3GZAe3FU In daylight I recommend this ND filter https://www.banggood.com/custlink/mK3v9ABvLL

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2019-05-23 02:54:17

    Not tested yet, looks like any other Caddx camera.

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2019-04-15 05:14:53

    Really great camera, the picture is far crisper than my more expensive Foxeer Predator V3. Only thing it needs is more mounts. Highly recommended

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2019-08-17 01:26:45

    great micro camera, better than the runcam eagle in my opinion. bought 3 and will buy again!

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2019-06-07 15:52:42

    très bonne camera le rendue dans les lunettes est impeccable. très belle couleurs et la gestion des contrastes est nickel!👍

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2019-10-19 04:33:18

    good image quality

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2019-10-11 09:19:23

    no había tenido una cámara tan buena como está, se pueden volar de noche con esta cámara y tiene buena definición. fue muy buena compra. gracias banggood!

    Yorumlar
  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 56  

İlginizi çekebilir

Memnuniyet anketi

Uygulamayı İndir özel 10% indirim kuponunu kap