Müşteri Değerlendirmesi

Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (177) İnceleme
  • (21) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(177)
    • 5 Yıldız(164)
    • 4 Yıldız(10)
    • 3 Yıldız(3)
    • 2 Yıldız(0)
    • 1 Yıldız(0)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
Yalnızca ülkenizden yorumlar (Turkey)
|
Orjinali göster

İncelemenin bir kısmı otomatik olarak çevrildi.

  • 05/01/2021

    Melhor do que o esperado, recomendo

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 19/05/2021

    Nice product

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 21/11/2019

    Eu super recomendo, é um jogo incrível e com uma qualidade extraordinária, material impecável e uma empresa seria que honra os compromissos, muito obrigado, estou muito feliz com meu jogo de xadrez. I highly recommend it, it is an amazing game and with extraordinary quality, impeccable material and a company would be honoring the commitments, thank you very much, I am very happy with my chess game. Lo recomiendo encarecidamente, es un juego increíble y con una calidad extraordinaria, material impecable y una compañía estaría cumpliendo los compromisos, muchas gracias, estoy muy feliz con mi juego de ajedrez. Ich kann es sehr empfehlen, es ist ein tolles Spiel und mit außergewöhnlicher Qualität, einwandfreiem Material und einer Firma, die die Zusagen einhält, vielen Dank, ich bin sehr zufrieden mit meinem Schachspiel. Je le recommande vivement. C’est un jeu fantastique, avec une qualité extraordinaire, un matériel impeccable et une entreprise qui respecterait ses engagements. Merci beaucoup, je suis très heureux de mon jeu d’échecs.

    Yorumlar (1)
    Orjinali göster
  • 03/05/2020

    Чтобы всегда быть в курсе актуальных скидок, распродаж и ХАЛЯВЫ, подписывайся на телеграм @ChinaGoodBuy или следи за скидками на сайте chinagb.ru

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 04/01/2020

    Хорошие шахматы. Но к сожалению пришло с вмятиной на доске(фото)! Упаковка могла бы быть по мягче и по толще, скорее всего повреждено при транспортировки!

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 30/08/2020

    good quality Very beautiful

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 19/02/2020

    Gostei demais ! O produto é bom... Recomendo.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 06/11/2019

    Excelente produto. Peças de plástico, apenas o fundo é de metal. porém com excelente acabamento. Ótimo custo-benefício.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 11/07/2019

    Muito bom pelo preço, material de qualidade

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 03/07/2018

    приятно играть. лёгкие и компактные. Очень нежная краска на самой доске даже при очень бережном отношении появляются царапины.

    Yorumlar
    Orjinali göster
Show:

    Toplam 0 sayfaları

    Sayfaya git

    Git

    İlginizi çekebilir

    recommendation for you
    • TRY47.45
    • TRY211.20
    • TRY440.10
    • TRY61.54
    • TRY36.89
    • TRY184.79
    • TRY343.26
    • TRY61.54
    • TRY96.75
    • TRY43.93
    • TRY475.75
    • TRY91.21
    • TRY149.58
    • TRY308.04
    • TRY70.34
    • TRY140.77
    • TRY87.95
    • TRY308.04