Müşteri Değerlendirmesi

4.84 üzerinden
Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (122) İnceleme
  • (9) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(122)
    • 5 Yıldız(106)
    • 4 Yıldız(13)
    • 3 Yıldız(3)
    • 2 Yıldız(0)
    • 1 Yıldız(0)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
Yalnızca ülkenizden yorumlar (Turkey)
|
Orjinali göster

İncelemenin bir kısmı otomatik olarak çevrildi.

  • 17/06/2021

    buen producto, cumple con lo prometido.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 18/04/2017

    Светит, конечно, не так ярко как на картинках, но в темноте видно. Качество конструкции так себе, долговечность вызывает большие вопросы. Внутри батарейка CR2016 и два самых простых светодиода.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 11/12/2017

    Work perfeclty and with a good light. Problems, you will need glue to fixed the wire to the light, and the wire could be widther but it have a good lenght.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 15/01/2018

    I got the pink colour. At this price the quality is cheap and it’s not as bright as in the photos. Might need a piece of tape to hold the light portion onto the clear tube portion because mine doesn’t stay together properly. Could use some improvement where the parts connect. Not a great design.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 26/11/2019

    Gutes Produkt, ich hoffe, dass die Batterie nicht schnell verbraucht ist. Schön, dass es 3 Leuchtmodi gibt. Ich bin zufrieden und ich hoffe, dass der Hund meiner Tochter es auch mag.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 18/11/2019

    Нашийники супер. Можна кріпити як хочеш чи навіть вкоротити. Для маленьких порід саме те що треба.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 13/09/2017

    Pros. Bonito collar para perro que en mi caso uso para localizar mi mascota en la oscuridad. Con. El encapsulado de la electrónica no tiene ningún tipo de estanqueidad. Me parece propenso a averiarse por humedad. A veces cuando el perro se sacude se paran las luces.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 01/03/2018

    perfect

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 15/01/2018

    Mit szól hozzá a cicus még nem tudom? Remélem tetszik majd neki...

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 01/03/2021

    Alles is in orde goede kwaliteit

    Yorumlar
    Orjinali göster
Show:

    Toplam 0 sayfaları

    Sayfaya git

    Git

    İlginizi çekebilir

    recommendation for you
    • TRY174.09
    • TRY69.58
    • TRY165.47
    • TRY113.21
    • TRY174.09
    • TRY3,413.72
    • TRY104.42
    • TRY104.50
    • TRY191.50
    • TRY87.00
    • TRY130.54
    • TRY269.88
    • TRY139.34
    • TRY391.80
    • TRY565.98
    • TRY57.39
    • TRY104.42
    • TRY156.67