Teslimat Yeri United Kingdom , USD

Müşteri Değerlendirmesi

4.77 üzerinden
Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (92) İnceleme
  • (21) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(9)
    • 5 Yıldız(9)
    • 4 Yıldız(0)
    • 3 Yıldız(0)
    • 2 Yıldız(0)
    • 1 Yıldız(0)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2020-06-19 14:20:54

    Man, these RGB lights are bright. I love them. The only complaint is the magnetic strips are weak. But that's not a big issue. Still worth buying!

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2020-04-02 16:56:17

    TOP d+ ... Veja o review https://youtu.be/GEHzW3flggo Necessita da Controladora de FAN da Coolmoon que vem no KIT de FANs

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2019-10-19 17:13:15

    ótima fita led ! funcionou perfeitamente na controladora da mesma marca! mais vc tem que ter a controladora para ele ! vendedor excelente

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2019-09-07 09:03:24

    muito bom

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2020-07-02 10:38:45

    Rigtig fin godt med lys på

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2019-11-29 08:38:10

    fica muito bonito no Pc

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2020-05-11 07:57:37

    👌

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2019-11-17 23:48:36

    works very well, pretty thick so it doesn't fit in my case very well.

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:
    bande led connectable a gygabite rgb fusion après modification connecteur.

    2019-03-08 01:16:14

    de base je l'utiliser avec les contrôleur coolmoon. Mais en changeant de setup je disposer de rgb fusion pour contrôler j'ai voulue connecter les bandes led directement a la carte mère et sa a était un succès 4 pin sur bandes led mais seulement 3 réel. 2 pins pour le gnd,1 pour le 12(v) et 1 pour d. j'ai connecter sur la sorti de commande digital des led. il fait couper les câbles et dessouder. looker la photo

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:
    Good RGB Strip for little money

    2019-01-25 10:19:54

    I'm using this RGB LED strip as additional lighting in my PC. The LED are individually addressable, bright and the magnet on the strip is very strong, so it stays exactly where I want it in my case. Way better than the strips with double sided tape. It was a bit too long for my case, so I just cut it with a scissor, works perfectly fine (can be cut between any LED) Would buy again.

    Yorumlar (1)
  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10  

İlginizi çekebilir

Memnuniyet anketi

Uygulamayı İndir özel 10% indirim kuponunu kap