Müşteri Değerlendirmesi

Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (70) İnceleme
  • (10) Görüntü
  • (1) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(70)
    • 5 Yıldız(67)
    • 4 Yıldız(2)
    • 3 Yıldız(1)
    • 2 Yıldız(0)
    • 1 Yıldız(0)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
Yalnızca ülkenizden yorumlar (Turkey)
|
Orjinali göster

İncelemenin bir kısmı otomatik olarak çevrildi.

  • 27/02/2021

    Product came perfect, no damage, very well packaged, pity is that our customs here in Brazil does not help.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 20/05/2021

    le plateau comporte des trace de doigts noirs, la date de livraison ne m’a pas était précisé. j’ai plus qu’à tester

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 02/08/2021

    It works super good and also has a pretty finish.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 07/01/2021

    parcel arrived ahead of schedule to my front door, package appears in good order. I wasn’t even aware these units existed until I saw them here...

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 12/10/2021

    منتج رائع جدا

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 14/09/2021

    Nice at the first looks of it, haven't got time to test it yet

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 16/05/2021

    Ya la estrene después de mucho tiempo , a funcionado muy bien, se queda algo pequeña para la LD-006.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 11/03/2021

    Muito bom o produto, veio tudo certo sem nenhum defeito

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 10/09/2021

    very good products

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 31/03/2021

    TODO CORRECTO, EXCEPTO QUE LA PLACA DE METAL REDONDA QUE GIRA, VIENE CON MARCAS Y RAYONES DE HABER SIDO UTILIZADA ANTERIORMENTE. AL COLOCARLA ADEMÁS ME DIO UNA DESCARGA ELÉCTRICA DE BAJA INTENSIDAD, LA PROBARÉ EN UNA HORAS.

    Yorumlar
    Orjinali göster
Show:

    Toplam 0 sayfaları

    Sayfaya git

    Git

    İlginizi çekebilir

    recommendation for you
    • TRY8,718.25
    • TRY11,637.16
    • TRY5,614.98
    • TRY1,260.61
    • TRY3,869.39
    • TRY1,600.03
    • TRY2,511.71
    • TRY1,454.56
    • TRY2,705.66
    • TRY2,715.26
    • TRY2,909.22
    • TRY3,103.17
    • TRY2,230.38
    • TRY2,317.75
    • TRY1,551.54
    • TRY4,848.76
    • TRY4,654.81
    • TRY242.35