Müşteri Değerlendirmesi

  • Toplam (3704) İnceleme
  • (457) Görüntü
  • (8) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(3704)
    • 5 Yıldız(3021)
    • 4 Yıldız(436)
    • 3 Yıldız(129)
    • 2 Yıldız(69)
    • 1 Yıldız(49)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
Yalnızca ülkenizden yorumlar (Turkey)
|
Orjinali göster

İncelemenin bir kısmı otomatik olarak çevrildi.

  • 19/08/2021

    llegó después unos días de lo previsto y con la pila ya puesta, faltaba una pila.Es de plástico y se prende al contacto pero por el precio está bien. Alguien sabe para que es la entrada pequeña?

    Yorumlar (2)
    Orjinali göster
  • 06/08/2021

    O produto chegou bem rápido, bem antes do prazo. Funciona perfeitamente; o seu material é de plastico, mas me parece que é bem resistente.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 14/04/2022

    very good product, very fast shipping...

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 07/04/2022

    Ótimo produto! Entrega rápida.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 18/02/2022

    I got to say it's pretty accurate. it's light weight and has been able to help me get the measurements I needed to order new parts for stuff. I recommend this.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 26/09/2021

    inç ve mm cinsinden ölçüm için tercih butonu mevcut. tek eksiği, plastik karbon olması. tavsiyem, paslanmaz çelik olanını almanız. fiyata göre fena değil

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 23/11/2021

    Item in good condition and arrived earlier to it's scheduled arrival.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 28/10/2021

    Works really well, came really fast, couldn’t be happier. The only issue is that they turn on seemingly at random, so you have to leave the battery out while not in use,.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 30/09/2021

    o produto é de plástico, não é altamente preciso, más dá para utilizar.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 19/07/2021

    Teşekkürler

    Yorumlar
    Orjinali göster
Show:

    Toplam 0 sayfaları

    Sayfaya git

    Git

    İlginizi çekebilir

    recommendation for you
    • US$18.99
    • US$15.99
    • US$5.99
    • US$4.29
    • US$12.99
    • US$16.99
    • US$9.99
    • US$8.99
    • US$23.99
    • US$16.06
    • US$24.99
    • US$11.99
    • US$9.99
    • US$56.99
    • US$16.99
    • US$12.99
    • US$66.99
    • US$2.99