Müşteri Değerlendirmesi

4.92 üzerinden
Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (2745) İnceleme
  • (294) Görüntü
  • (3) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(2745)
    • 5 Yıldız(2572)
    • 4 Yıldız(137)
    • 3 Yıldız(23)
    • 2 Yıldız(6)
    • 1 Yıldız(7)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
Yalnızca ülkenizden yorumlar (Turkey)
|
Orjinali göster

İncelemenin bir kısmı otomatik olarak çevrildi.

  • 22/04/2021

    A termék rendben megérkezett az ígért határidőn belül! a szállításkor nem volt gond! a műszer jól működik a célnak pont megfelel! esztétikailag rendben van! erős masszív doboza van, könnyen kezelhető kezdő műszerészeknek is javaslom! A kijelző panelt sajnos kicsit ferdén szerelték "ragasztották" a helyére kicsit zavaró hogy nem egyenesen áll! ettől eltekintve meg vagyok elégedve a termékkel!

    Yorumlar (1)
    Orjinali göster
  • 08/04/2021

    Sértetlenül megérkezett. Kifogástalanúl működik. Bontott illetve új alkatrészek beazonosításában és ellenőrzésében jó segítársunk lehet. Használata egyszerű , nagyon sok alkatrész tesztelhető vele. Remélem sokáig hű társam lesz.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 25/10/2020

    Arrived safely with the box and manual. Not all transistor tester comes with the box and manual, so this is a good seller. Working fine. The LCD was loose fitted so I opened the case and attached the LCD with the double side adhesive tape.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 25/05/2021

    Funciona bem e veio bem embalado. A única coisa que deixou a desejar foi que a tela, o conector e a porta usb (dificulta um pouco o encaixe do cabo) ficaram meio tortos devido a placa ter sido soldada sem muito cuidado (ver as fotos). Deveriam melhorar a montagem do produto.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 15/05/2021

    funciona aunque no lo e probado con demasiados componentes aunque algunos de algunas placas electrónicas que tengo no los detecta bien o por algún motivo no es capas de identificarlos

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 25/08/2020

    First, Banggood has a great customer service, they reply quickly and have been very professional and helpful, thanks! Item received fairly quickly, exactly as described except the item I received is defective. When turned off, for some unknown reason, it completely drains the battery. At first I thought it was a defective battery, I changed it for a new much bigger LiPo, but the problem persisted. So I ended up soldering a on/off switch directly to the positive of the battery, and problem solved.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 16/09/2020

    Prodotto perfetto, arrivato nei tempi prestabiliti. Pacco integro e ben protetto. Il tester era intonso e con tutte le buste sigillate. Funziona divinamente e ha un sacco di funzioni utili anche per gli zener e le forme di segnale infrarosse. Un apparecchio immancabile per un test completo e veloce della componentistica!!

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 30/09/2020

    Je suis vraiment très satisfait de ce petit module Je viens d'en recommander un car j'ai bêtement insérer un condensateur chargé à 230 V sur celui que j'ai depuis 2 ans, donc attention à bien vérifier la décharge de vos condos avant de les tester.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 05/05/2021

    J’ai reçu le testeur des composants électronique en bon état avant la date prévu Je remercie Banggood pour le bon service

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 25/04/2021

    Wszystko OK. komplet. Pomiar miedzy innymi triakow i ESR kondensatorow ! Jestem bardzo zadowolony! Kriss

    Yorumlar
    Orjinali göster
Show:

    Toplam 0 sayfaları

    Sayfaya git

    Git

    İlginizi çekebilir

    recommendation for you
    • TRY60.88
    • TRY95.72
    • TRY348.29
    • TRY296.03
    • TRY217.65
    • TRY69.59
    • TRY696.67
    • TRY104.43
    • TRY156.68
    • TRY130.55
    • TRY139.26
    • TRY174.10
    • TRY522.48
    • TRY113.14
    • TRY174.10
    • TRY200.23
    • TRY226.36
    • TRY52.17