Teslimat Yeri United Kingdom , USD

Müşteri Değerlendirmesi

4.94 üzerinden
Bir Değerlendirme Yaz

En iyi gösterimler

  • great product(5)
  • Toplam (36) İnceleme
  • (8) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(101)
    • 5 Yıldız(91)
    • 4 Yıldız(9)
    • 3 Yıldız(1)
    • 2 Yıldız(0)
    • 1 Yıldız(0)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
  • Sam
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2020-01-27 05:32:45

    came today but with no psu pack but that is ok as I have spares lying around, good product, don't leave plugged in with the power on as it gets hot other than that it does what it says on the tin remember it's a saying doesn't come in a tin

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2019-11-01 21:04:44

    Es mas pequeño de lo que me imagine, pero la prendí por unos minutos y parce funcionar bien, de momento estoy conforme con la compra y el como la empaquetaron para que me llegara.

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2020-03-05 05:29:28

    Good!

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2019-10-03 11:33:53

    Perfect! Exactly what I wanted and works well. But best of all Super Fast delivery. I’m impressed

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2020-05-05 07:38:25

    good item, nice and bright

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2020-02-13 07:18:42

    received

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2020-01-05 22:36:18

    Produto de acordo com a descrição do anúncio

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:
    adorei

    2018-10-08 09:58:17

    gostei muito desse produto recomendo a todos chegou no prazo estimado tive que pagar 15 reais aos correios pelo dispacho postal mas tudo ok valeu

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2020-05-18 17:04:18

    These are the only UV LEDs I've bought from BangGood that work. They ARE UV LEDs, not just purple LEDs, and they were super cheap. I've still got loads left over. Brilliant.

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2020-03-18 21:10:33

    I have not tested them, but they arrived.

    Yorumlar (1)
  1 2 3 4  

İlginizi çekebilir

Memnuniyet anketi

Uygulamayı İndir özel 10% indirim kuponunu kap