Teslimat Yeri United Kingdom , USD

Müşteri Değerlendirmesi

4.86 üzerinden
Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (355) İnceleme
  • (63) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(68)
    • 5 Yıldız(58)
    • 4 Yıldız(9)
    • 3 Yıldız(0)
    • 2 Yıldız(1)
    • 1 Yıldız(0)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2020-03-08 11:38:43

    Un peu de mousse de protection n'aurai pas été un luxe. Fonctionne, mais les bobines de filtrage chauffent beaucoup tandis que le radiateur reste tiède. Son: acceptable.

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2020-03-22 09:35:53

    Good Performance, I used to make my car stereo. Sound Quality is good. See the making Video: - https://youtu.be/vRUNV0mBoqI Or Search in YouTube for the video - "DIY Project Car Stereo with 2.1 output 50w+50w Speaker & 100w Subwoofer Cost Under 1.2k"

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2019-11-15 21:56:52

    amplifier board received me not in good condition. subwoofer Channel was not working and I resolder the subwoofer IC and circuit board start working.

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2019-10-28 04:33:35

    amp works well with a 24v drop down buck for USB MP3 player

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2019-09-12 00:34:54

    good product. works well clear bass sound feels great

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2019-09-03 14:44:35

    jai bien reçu et très apprécié satisfait et ses bien ce que jai commender merci à l'équipe

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2019-08-28 17:02:15

    Nice i recommend it to everyone DC12-24V TPA3116D2 2.1 Channel Digital Subwoofer Power Amplifier Board

    Yorumlar (1)
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2019-09-25 01:11:24

    Awoshome i like you

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2019-08-14 06:19:21

    Thank you 😊

    Yorumlar (1)
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2020-01-09 08:58:06

    veio tudo ok, so o correios que atrapalhou um pouco, mandou pra outro estado.demorou mas chegou.

    Yorumlar
  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 36  

İlginizi çekebilir

Memnuniyet anketi

Uygulamayı İndir özel 10% indirim kuponunu kap