Müşteri Değerlendirmesi

Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (546) İnceleme
  • (75) Görüntü
  • (1) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(546)
    • 5 Yıldız(498)
    • 4 Yıldız(27)
    • 3 Yıldız(17)
    • 2 Yıldız(0)
    • 1 Yıldız(4)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
Yalnızca ülkenizden yorumlar (Turkey)
|
Orjinali göster

İncelemenin bir kısmı otomatik olarak çevrildi.

  • 13/01/2021

    Ürün güzel. Farklı bir deneyim sunuyor. İlk ürün arızalı geldi. Satıcı ile temasa geçtim ve bana hemen ertesi günü yenisini yolladı. 10 gün sonra ürün geldi. Kargo hızlı. Ledleri TV yada monitöre yapıştırırken sol alttan sağ alta doğru başlayın. 49 inç TV için 4m aldım. Yarım metreye yakın arttı. Sorun değil. Ambibox uygulamasından nekadar led attıysa toplam ledden sayıyı düşüp öyle girin led sayısını. Yada lehim makineniz varsa kesip tekrar kabloya lehim yapabilirsiniz. Son olarak ürünü tavsiye ediyorum.

    Yorumlar (9)
    Orjinali göster
  • 24/12/2020

    Ürun 12 günde elime geçti. ürünle birlikte gelen kitapçıktaki ayarları uyguladığınızda çalışıyor. sadece usb kablosu çok kısa benim pc kasası ile monitör arasındaki mesafe uzun olduğu için 2 metre kablo almam gerekti. resimlerde gördüğünüz gibi harika bir görsel şölen. tavsiye ederim.

    Yorumlar (2)
    Orjinali göster
  • 12/04/2021

    15 şubat tarihinde sipariş verdim. 25 şubat tarihinde teslim aldım. Turkey Direct Mail tercih ettim. Ürün Türkiye gümrüğünden aras kargoya verildi. Teslimatı aras kargo yaptı. Banggood üzerinden alışveriş yaparken Turkey Direct Mail seçerseniz ürünleriniz daha hızlı gelir. Kapıda tekrar vergi istenmez. İstense dahi iadesini alabilirsiniz. Ürün performansından memnun kaldığımı söyleyebilirim. Philips Hue performansı beklemeyin. Bu fiyata göre gayet makul bir ürün. Ürün sadece bilgisayardaki uygulaması ile çalışıyor. Benim gibi TV için alıp sonradan öğrenmeyin:) Ürün ile ilgili görselleri ekledim.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 03/04/2021

    başarılı bir ambilight sistemi. yalnız köşe birleştirme için parçası olsa daha güzel olurdu. bilmeyenler içim lehim yapmak zor olabilir. kutu içeriği 1 adet 5 volt 3 amper adaptör 1 adet 5 volt 2 amper adaptör 1 adet led kontrol kutusu 1 adet usb kablo kontrol kutusunu bilgisayara bağlamak için 1 adet seçtiğiniz uzunlukta şerit led çıkıyor. paketleme iyi değildi. sadece küçükl ve ince karton koliye koyup göndermişler. içindeki ürünlerin başka bir koruması yoktu.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 29/10/2020

    For it to work you must download and install app for Android tv, app cost 2.79€. LED Strip works, but only with YTB and with movies on hdd. Netflix, HBO, Horizon Tv don't support.

    Yorumlar (2)
    Orjinali göster
  • 19/01/2021

    Fast delivery, good price,I recommend buying. My Desktop pc look more unique and beautiful. If you want to see how install the Ambilight kit here is the link: https://youtu.be/BT_hM-yd-pI

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 25/09/2020

    Fun simple product to make you living room more alive! When you figure out the settings its fun to play with, I used it on my 58" tv and it works nicely. My tv is connected to PC so everything I watch works with the ambilight.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 06/01/2021

    11 günde elime ulaştı. kurulumu kolay. ince ayarları var programdan, onları öğrenip ayarlamak lazım. 249 liraya aldım. sol taraftaki 10 tane led yanmıyordu ince ayar gerekiyormus. 116 led sığdı ekrana. 27 curved ekranıma 2 metre yetti 5 led fazla geldi. ben beğendim. ihtiyacımı karşılıyor.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 24/11/2020

    Took me some time but managed to get it work with a Raspberry Pi, using Hyperion and a USB capture device.

    Yorumlar (2)
    Orjinali göster
  • 30/04/2021

    It works as advertised. Quite easy to set up on Windows. Just install the CH340 USB drivers and the software. Then remember to set the number of zones equal to the led in your LED string and use the wizard to configure the zone for you. I'm very happy with this purchase. I only wish the usb and power adapter on the LED string were longer.

    Yorumlar
    Orjinali göster
Show:

    Toplam 0 sayfaları

    Sayfaya git

    Git

    İlginizi çekebilir

    recommendation for you
    • TRY343.26
    • TRY114.36
    • TRY308.04
    • TRY299.24
    • TRY87.95
    • TRY171.58
    • TRY299.24
    • TRY192.63
    • TRY280.66
    • TRY378.47
    • TRY175.99
    • TRY343.26
    • TRY387.28
    • TRY404.88
    • TRY316.85
    • TRY404.88
    • TRY167.18
    • TRY343.26