Müşteri Değerlendirmesi

Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (32) İnceleme
  • (2) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(32)
    • 5 Yıldız(28)
    • 4 Yıldız(3)
    • 3 Yıldız(0)
    • 2 Yıldız(1)
    • 1 Yıldız(0)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
Yalnızca ülkenizden yorumlar (Turkey)
|
Orjinali göster

İncelemenin bir kısmı otomatik olarak çevrildi.

  • 27/01/2021

    ürün 8 günde elime ulaştı gayet güzel ses kaydı var tavsiye ederim

    Yorumlar (3)
    Orjinali göster
  • 02/02/2021

    looking good items work great

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 27/04/2021

    that is a fraud I thought I was buying a proper video camera its a scam and very disappointing all I got was a lens make sure you read the description before buying iwill never buy anything here ever again

    Yorumlar (2)
    Orjinali göster
  • 17/06/2021

    Don't believe the good review it is absolute shit please save your and don't buy this product and Banggood is a disgrace to the E-tail industry I'm never going to use this service ever again false advertisement and deception

    Yorumlar (1)
    Orjinali göster
  • 23/11/2020

    O produto realmente chegou só tem um porém não veio cartão sd o carregador mas só veio o cabo. E o cabo que conecta na tv.

    Yorumlar (1)
    Orjinali göster
  • 25/12/2020

    camera de très basse qualité , RES DECU l'ecrant n'est pas un 24méga pix..... NE PAS ACHETER CE PRODUIT!

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 17/06/2021

    Definitely a great price with all the add ons. Takes great vids and really easy to operate. I highly recommend

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 10/03/2021

    fiyatına göre gayet güzel

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 03/03/2021

    não comprei esse produto

    Yorumlar (1)
    Orjinali göster
  • 15/01/2021

    Хороша камера всем советую

    Yorumlar
    Orjinali göster
Show:

    Toplam 0 sayfaları

    Sayfaya git

    Git

    İlginizi çekebilir

    recommendation for you
    • TRY2,640.35
    • TRY1,462.86
    • TRY267.52
    • TRY347.81
    • TRY267.52
    • TRY2,096.20
    • TRY1,204.16
    • TRY267.52
    • TRY1,114.96
    • TRY365.65
    • TRY338.89
    • TRY200.62
    • TRY71.27
    • TRY535.13
    • TRY1,944.56
    • TRY1,668.03
    • TRY2,221.09
    • TRY205.08