Müşteri Değerlendirmesi

4.92 üzerinden
Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (130) İnceleme
  • (21) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(130)
    • 5 Yıldız(121)
    • 4 Yıldız(8)
    • 3 Yıldız(1)
    • 2 Yıldız(0)
    • 1 Yıldız(0)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
  • Koňo
    SK
    2020-10-07 05:06:47

    SK - Produkt dorazil v poriadku a bez problémov. Rýchlo z CZ skladu. Je to klasická meteostanica značky Digoo. Spracovanie je kvalitné a dizajn je tiež pekný. Jediným problémom týchto meteostaníc sú pozorovacie uhly. Na priamo je to super ale zo spodu, z vrchu a z bokov je to horšie. Ale za tie peniaze myslím že dobrá vec. Ďakujem Banggood. ENG - The product arrived in order and without problems. Fast from CZ warehouse. It is a classic Digoo weather station. The workmanship is

    Yorumlar
  • 2019-11-20 08:26:29

    super cena príjemné podsvietenie a tak isto aj výhoda že bez podsvietenia je vidieť na čísla čo je super dokúpil som ešte jeden senzor. proste dobrý výrobok spracovanie celkovo

    Yorumlar
  • nizaram
    IT
    2020-01-12 05:43:24

    Ottimo prodotto, utile come orologio ma soprattutto funzionale per monitorare la temperatura e l'umidità di tre sensori piu quello interno della stazione stessa. Spedizione arrivata puntuale! Consigliato

    Yorumlar
  • 2019-11-29 12:22:01

    По заказу и доставке замечаний нет, всё как всегда на высоте. Сам прибор пока как-то разочаровал: контроллер и 2 датчика в пределах одного помещения, дистанция чуть больше трёх метров, и показания различаются по температуре на 6-8°C… Большие сомнения, насколько можно доверять

    Yorumlar
  • 2019-12-10 12:48:12

    ölcümlemesi iyi. farklı cihazlarla aynı anda ölcüm yaptıgımda , sadece ondalık farklar gözlemledim. ancak saat ve tarih gosteren kısım cok küçük. uzaktan gözükmüyor. genel görüntü çok şık. dokunmatik iyi çalışıyor.

    Yorumlar
  • Gregson
    AU
    2020-06-21 06:00:57

    Great little weather station, easy to set up and use. Good quality display, except for one small glitch I found.....the top and bottom segments of the outdoor humidity digits don't appear when the Humidity is "88%". See attached photo. Otherwise, a good product.

    Yorumlar
  • digiway
    HU
    2020-06-19 03:47:46

    ..

    Yorumlar
  • burakdr
    TR
    2020-06-16 05:09:50

    mükememel

    Yorumlar
  • Falank
    HU
    2019-11-29 05:15:30

    Köszönöm gyorsan megérkezett! A műanyag minősége nem egy top terméké, de ennyi pénzért tökéletes. Gyorsan be lehet programozni, elég pontos a hőmérő is.

    Yorumlar
  • fcb21
    SK
    2020-01-09 05:43:53

    Spokojnost s vyrobkom

    Yorumlar
Show:

    Go to page

    Go

    İlginizi çekebilir

    recommendation for you
    • TRY186.58
    • TRY146.16
    • TRY153.39
    • TRY81.07
    • TRY576.13
    • TRY568.01
    • TRY34.00
    • TRY129.77
    • TRY24.27
    • TRY194.69
    • TRY234.46
    • TRY64.84
    • TRY24.27
    • TRY40.50
    • TRY97.31
    • TRY82.62
    • TRY275.85
    • TRY81.07