Müşteri Değerlendirmesi

Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (72) İnceleme
  • (13) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(72)
    • 5 Yıldız(60)
    • 4 Yıldız(5)
    • 3 Yıldız(0)
    • 2 Yıldız(3)
    • 1 Yıldız(4)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
Yalnızca ülkenizden yorumlar (Turkey)
|
Orjinali göster

İncelemenin bir kısmı otomatik olarak çevrildi.

  • 07/09/2022

    es muy buena y estoy satisfecho por su calidad en el material y porque es potente. realmente se puede terminar bien un trabajo con ella y porque tiene 2 baterias y su empuñadura se agarra bien a la mano.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 20/06/2022

    Rendkívül gyors kiszállítás! Nagyon könnyen kezelhető, erős, gyors gépnek tűnik. Fára cagy létrára kapaszkodáskor nagyon hasznos a csuklópánt.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 14/06/2022

    Πολύ καλό αξίζει για 42€ που μου κόστισε από Τσεχία με δύο μπαταρίες!

    Yorumlar (1)
    Orjinali göster
  • 23/04/2022

    Il prododdo è arrivato con alcuni pezzi rotte

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 21/02/2022

    Excellent saw, saws well. Convenient, you can get to the farthest places, not heavy like big saws, there is enough power. I really like it, I recommend it. Take it, it helps in the work. It is better to choose models with multiple batteries, then you can work for a long time.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 19/02/2022

    отличная пила! небольшая, компактная, в руке держать удобно! незаменимая вещь когда нужно быстро отпилить какие то ветки или распилить дрова для мангала. супер! мне очень понравилось

    Yorumlar (2)
    Orjinali göster
  • 14/02/2022

    veio super rápido, bem embalado, e tal e qual o que foi prometido. recomendo

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 28/12/2021

    Produto chegou dentro do prazo previsto, e a embalagem estava em boas condições. Gostei da serra, pois faz o serviço de podagem muito bem, e com duas baterias o serviço rende mais.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 19/11/2021

    Dear Web Store! Please answer my question! When will I receive the missing battery? I did get the package, but there was only one battery in the package. Which was not the factory packaging !!! Incomplete performance! Tisztelt Webáruház ! Kérem, szíveskedjenek a kérdésemre válaszolni! Mikor kapom meg a hiányzó akkumulátort? Valóban megkaptam a csomagot, de csak egy akkumulátor volt a csomagban. Ami nem a gyári csomagolás volt !!!Hiányos teljesítés! 1000W One Kézi vezeték nélküli elektromos láncfűrész fa Mini vágó fűrész famegmunkálás Stílus: #2 Dugó: EU csatlakozó X1 1000W One Kézi vezeték nélküli elektromos láncfűrész fa Mini vágó fűrész famegmunkálás Két db akkuval rendeltem, amint a megrendelésen is szereplő képen is látszik. Ezt is fizettem ki előre. 1 db akkumulátorral érkezett meg, egy össztákolt csomagban ! Nem az eredeti csomagolás! Számla nincs! Kérem, szíveskedjenek megküldeni a másik akkut is. Ki van fizetve!!! Ez így nem korrekt!! Üdvözlettel:Horváth Béla E-mail: horvath-bela@freemail.hu

    Yorumlar (1)
    Orjinali göster
  • 19/01/2022

    mi avete rubato 52 euro. siete diventati ricchi? Certo neanche più una vite comprerò da voi.

    Yorumlar (2)
    Orjinali göster
Show:

    Toplam 0 sayfaları

    Sayfaya git

    Git

    İlginizi çekebilir

    recommendation for you
    • US$45.99
    • US$36.99
    • US$29.99
    • US$129.99
    • US$39.99
    • US$49.99
    • US$49.99
    • US$117.24
    • US$61.99
    • US$55.99
    • US$49.99
    • US$72.99
    • US$35.99
    • US$49.99
    • US$79.99
    • US$59.99
    • US$54.99
    • US$69.99