Müşteri Değerlendirmesi

Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (100) İnceleme
  • (24) Görüntü
  • (1) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(100)
    • 5 Yıldız(91)
    • 4 Yıldız(3)
    • 3 Yıldız(3)
    • 2 Yıldız(2)
    • 1 Yıldız(1)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
Yalnızca ülkenizden yorumlar (Turkey)
|
Orjinali göster

İncelemenin bir kısmı otomatik olarak çevrildi.

  • 05/10/2021

    A termék gyorsan megérkezett, megfelel a leírtaknak. Megjelenése egyszerű, de elegáns. Jár hozzá tartalék szíjj. Menüt kicsit szokni kell, nem minden praktikusan van elrendezve. Az alkalmazás használható, sok funkcióval. Jók a számlapok, bár a feltöltésük az órára lassú. Az egyetlen negatívum a silány nyomógomb a karórán. Laza, lötyög, és nem mindig érzékeli a nyomást.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 19/09/2021

    Pár napja tesztelem még csak, de az első benyomások igen pozitívak.Stabilan tartja a kapcsolatot a telefonnal. Az alvást nem tudom mi alapján kalkulálják az órák, de ez teljesen mást ír mint mondjuk egy Mi Band. Szép a kijelzője, sok mindent megjelenít rajta, a magyar ékezetes karaktereket is. Egy bajom van csak vele, hogy mikor az üzeneteiket mutatja, túl vékony vonalakkal ábrázolja a betűket, ezért az én rossz szemeimmel alig tudom elolvasni. Egy tartalék szíj is volt a dobozban.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 17/09/2021

    I am positively surprised by the quality of the smart watch. Delivery from China to Poland took 5 working days, that's also a big positive. Best regards.

    Yorumlar (2)
    Orjinali göster
  • 04/10/2021

    ساعة ⌚️ رائعة جدا مع سعرها أفضل من ساعات بأكثر من سعرها مثل شاومي مي باند و غيرها جودة الصورة جيدة سرعة استجابة مع الهاتف سريعة أيضا و جودة صناعة جيدة بنسبة لسعرها و أنصح بشرائها و الاستمتاع بها .

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 28/09/2021

    Smart Watch incrível, com funções interessantes, excelente acabamento, tem um peso legal, uma boa durabilidade da bateria e o brilho do display e muito bom, sem contar no design que é lindo, PERFEITO!!

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 10/09/2021

    Me gusta el producto recién llevo 1 día con el pero me parece interesante y además a un buen precio y el envío rápido. Me encanta esta página es el tercer producto q compro y hasta ahora todo genial cumple con las descripciones de sus productos 👍👍

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 16/08/2021

    Good product as described thank you Bangood thank you Doogee

    Yorumlar (1)
    Orjinali göster
  • 04/01/2022

    It seems it is a good quality product. I haven't tested it yet but I hope it works as described and it continues working correctly. Thanks

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 19/09/2021

    Πολύ καλή συσκευασία!! Φαίνεται πολύ καλό για τα λεφτά του

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 02/09/2021

    good product as described, thank you Banggood, thank you Dogge

    Yorumlar
    Orjinali göster
Show:

    Toplam 0 sayfaları

    Sayfaya git

    Git

    İlginizi çekebilir

    recommendation for you
    • US$13.55
    • US$49.99
    • US$52.99
    • US$25.99
    • US$49.99
    • US$100.99
    • US$64.99
    • US$65.49
    • US$18.04
    • US$68.99
    • US$89.99
    • US$29.99
    • US$139.99
    • US$32.99
    • US$28.99
    • US$68.99
    • US$45.99
    • US$38.99