Müşteri Değerlendirmesi

Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (244) İnceleme
  • (23) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(244)
    • 5 Yıldız(235)
    • 4 Yıldız(9)
    • 3 Yıldız(0)
    • 2 Yıldız(0)
    • 1 Yıldız(0)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
Yalnızca ülkenizden yorumlar (Turkey)
|
Orjinali göster

İncelemenin bir kısmı otomatik olarak çevrildi.

  • 12/02/2022

    Strong maintain, and easy to cut and fit a battery to your model. Great product.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 17/02/2017

    Rien à dire j'ai pris 4 bandes les plus large et longue, elle sont vraiment nickel pour tenir les batteries Li-Po sur mon drone racer et avec une bande je fais deux sangles !! Je vous les recommandes ça accroche super bien !! Identique à la photo.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 09/08/2016

    Брал для крепления акума на квадрике, креплю на две липучки и сам акум на липучка к корпусу. Ремешок хороший/качественный рекомендую! Только шел этот ремешок до Литвы - 56 дней! Жалко что я нечаянно спустя 10 дней подтвердил доставку...

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 06/10/2016

    Very good quality, long enough ! You can also cut it and make 2 straps ! 40cm lenght , perfect !!

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 10/01/2016

    Great tape! Bright color and good quality! Order a second time!

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 03/01/2016

    Normalmente no hacen falta fijaciones de velcro tan largas, pero he modificado uno de los cuadri-copteros y necesitaba una de mayor longitud de lo normal. Afortunadamente en Banggood se suele encontrar casi todo lo que necesitas para los aficionados al RC.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 22/10/2018

    La spedizione ha impiegato più o meno il solito tempo. L'imballaggio era abbondante come al solito. Il prodotto corrisponde alla descrizione. Risponde alle mie necessità. La qualità è buona. Soddisfatto ne consiglio l'acquisto.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 02/12/2016

    Very well built, good quality

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 05/04/2016

    Trzyma solidnie tylko nie mam zaufania do tych plastikowych klamerek - wolał bym metalową nawet kosztem tych kilku gram. Plastik po jakimś czasie potrafi pęknąć w najmniej spodziewanym momencie.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 07/05/2018

    It was something I needed.

    Yorumlar
    Orjinali göster
Show:

    Toplam 0 sayfaları

    Sayfaya git

    Git

    İlginizi çekebilir

    recommendation for you
    • US$11.99
    • US$10.99
    • US$17.99
    • US$28.99
    • US$12.50
    • US$36.99
    • US$7.99
    • US$9.99
    • US$8.99
    • US$7.99
    • US$30.99
    • US$12.99
    • US$36.99
    • US$26.99
    • US$24.99
    • US$7.99
    • US$118.99
    • US$3.99