Teslimat Yeri United Kingdom , USD

Müşteri Değerlendirmesi

4.94 üzerinden
Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (16) İnceleme
  • (6) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(16)
    • 5 Yıldız(15)
    • 4 Yıldız(1)
    • 3 Yıldız(0)
    • 2 Yıldız(0)
    • 1 Yıldız(0)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2020-01-13 00:02:50

    I bought a better 32mm brush and an eu adaptor for the current plug witch was american type I handled the on/off switch to make it more easy to use and after all this , thanks to banggood.com I got an excellent and healthy to use handheld vacuum with the last generation cyclone system.Very efficient, low noise, low weight, hepa filter and easy to clean

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2019-12-16 02:59:05

    harika ürün çok memnun kaldım. malzeme kalitesi kötü gibi duruyor ama çekişi vs çok iyi. fiyatını hakediyor.

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2019-09-14 02:29:43

    Ottimo prodotto, aspirazione potente, molto pratico.

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2019-08-08 14:16:24

    упаковка ужасная пришло весь поцарапанный, но слава богу на качество уборки это не влияет. пылесосит хорошо. на плоской поверхности работает турбо-щетка на коврах почти не крутится к линолеуму аж прилипает

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2019-06-19 12:03:55

    Sağlam bir şekilde teslim aldım güzel kargolanmiş teşekkürler.

    Yorumlar (1)
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2019-06-19 12:01:01

    Gerçekten çok kaliteli

    Yorumlar (1)
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2020-01-10 14:31:12

    Item shipped in good condition. fast delivery. vacuum cleaner works good. plastic material is good.

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2019-10-27 05:45:54

    Un aspirador para sitios limpios. En lugares normales se llena enseguida y empieza a echar el polvo por el motor. No me termina de convencer ...

    Yorumlar
  1 2  

İlginizi çekebilir

Memnuniyet anketi

Uygulamayı İndir özel 10% indirim kuponunu kap