Müşteri Değerlendirmesi

Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (36) İnceleme
  • (12) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(36)
    • 5 Yıldız(33)
    • 4 Yıldız(2)
    • 3 Yıldız(0)
    • 2 Yıldız(0)
    • 1 Yıldız(1)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
Yalnızca ülkenizden yorumlar (Turkey)
|
Orjinali göster

İncelemenin bir kısmı otomatik olarak çevrildi.

  • 30/06/2021

    Fast delivery, beautiful product ! I remove one star because I have to use the Chinese server in Mi Home app to configure the product. Anyway all good !

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 11/09/2021

    καλό αλλά περιμένουμε νά μας στείλουν τό setup στα αγγλικά

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 14/09/2021

    C'est vraiment un excellent aquarium connecté de petit volume (9litre), qui peux accueillir un nombre limité de petit poisson (🐟🐟🐟). l'avantage de cet aquarium est ça capacité d'assurer l'alimentation des poissons de façon contrôlée et intelligente

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 06/04/2021

    the aquarium has arrived very fast. In 8 days and being holy week. It look very nice. I have the problem that I cannot find assembly instructions in English.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 08/08/2021

    Fantástico!!! um sucesso cá em casa!! recomendo!!

    Yorumlar (1)
    Orjinali göster
  • 12/12/2020

    bellissimo, semplice da usare e silenzioso. app ben fatta ed è possibile controllare tutto da remoto.

    Yorumlar (3)
    Orjinali göster
  • 30/08/2021

    Very nice for beginners!

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 13/08/2021

    Fast delivery, good quality

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 26/10/2021

    produto não funciona. iluminação não acende. um lixo. quero meu dinheiro de volta. atendimento péssimo do pós-venda.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 14/10/2020

    Покупал по скидке из телеграм @ChinaGoodBuy - chinagb.ru просто офигительный аквариум, я брал Pro версию! Есть все, подсветка, фильтр, воздух, и даже автоматическая кормушка, все управляется через приложение, настроил автокормушку и теперь точно не забываю что надо покормить, так же свет выключает и включаю по расписанию автоматом, видео на канале ChinaGoodBuy, или в телеграм канале напишите, скину ссылку! Спасибо за скидки! Мои рыбки счастливы!

    Yorumlar
    Orjinali göster
Show:

    Toplam 0 sayfaları

    Sayfaya git

    Git

    İlginizi çekebilir

    recommendation for you
    • TRY208.93
    • TRY2,355.42
    • TRY1,184.61
    • TRY2,703.88
    • TRY473.76
    • TRY250.89
    • TRY905.85
    • TRY6,955.18