Teslimat Yeri United Kingdom , USD

Müşteri Değerlendirmesi

4.98 üzerinden
Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (42) İnceleme
  • (15) Görüntü
  • (1) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(42)
    • 5 Yıldız(41)
    • 4 Yıldız(1)
    • 3 Yıldız(0)
    • 2 Yıldız(0)
    • 1 Yıldız(0)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:
    super...!

    2019-03-12 04:45:15

    hallo das ist schon mein zweiter. der erste ist der 3zoll gewesen. Mega ! jetzt den 2zoll und auch Mega geil mit 4s geht der ab ..........!!!!! kann ich nur empfehlen

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2019-02-15 07:21:27

    ✔ FPV Микро Квадрокоптер Diatone 2019 GT R249 95mm - Полный Обзор! https://www.youtube.com/watch?v=Aq3CZDCMqH4

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2019-09-17 16:36:19

    tutto ok

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2019-07-11 07:31:32

    Muy contento con la compra y el envió solo 9 días. El drone funciona perfecto, lo recomiendo.

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2019-07-08 03:05:57

    J'ai déjà acheté et utilisé un premier modèle qui fonctionne parfaitement. J'ai commandé ce 2e modèle pour un ami!

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2019-06-12 07:04:45

    Parfait, reste a ajouter la Lipo et et le récepteur.

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2019-06-11 22:29:56

    top so acho que podia vim mais par de hélice , e o correio amassou a coixa quase danifica o mini quadi, mais di resto ta tudo bem

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2019-05-16 02:47:00

    Пришел за месяц до Питера. Все работает. Все таки 2 дюйма маловато, немного нервно себя ведет на резких маневрах, не хватает зацепа воздуха,наверное. Летаю на 3-х банках , полетное время 4-5 мин. Для меня пока лучший на 2-х дюймах, но больше такие брать не буду, остановлюсь на 3-х дюймах.

    Yorumlar
  1 2 3 4 5 6  

İlginizi çekebilir

Memnuniyet anketi

Uygulamayı İndir özel 10% indirim kuponunu kap