Müşteri Değerlendirmesi

Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (88) İnceleme
  • (11) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(88)
    • 5 Yıldız(84)
    • 4 Yıldız(3)
    • 3 Yıldız(1)
    • 2 Yıldız(0)
    • 1 Yıldız(0)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
Yalnızca ülkenizden yorumlar (Turkey)
|
Orjinali göster

İncelemenin bir kısmı otomatik olarak çevrildi.

  • 10/10/2019

    İlk defa alışveriş yaptım gayet memnun kaldım hızlıca kargoya verdiler 20 eylülde sipariş verdim 10 ekim de ürün adresime geldi iyi paketlenmiş hiç bir zarar görmemiş ve sağlam bir şekilde geldi cihaz çalışıyor resimler de büyük görünüyor ama ufak bir cihaz inşallah anten ayarlama da işimi görür cihazla ilgili youtube da kullanma videoları mevcut siteyi tavsiye ederim

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 05/02/2018

    A great product! I am pleased! Fast delivery to Ukraine for 47 days! I will be glad to work again! Recommend to all! Отличный продукт! Я рад! Быстрая доставка в Украину в течение 47 дней! Буду рад сотрудничать снова! Рекомендую всем!

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 20/01/2018

    Устройство очень отличного качества, работает нормально и очень информативно дает знать максимальный сигнал со спутника. Он запитывается от ресивера. Видео на распаковку тут https://youtu.be/jT0lKUEZIlM

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 21/01/2019

    I am really very impressed with the quick delivery of my satellite signal finder i tested it inside at my ov and it works fine and i will shop with Banggood anytime

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 20/09/2017

    Időben érkezett. A készülék üzemképes. A doboz sérült. A készülék jól működik! Ennek ellenére megy a pont!!!

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 23/01/2020

    Excellent.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 01/09/2016

    good quality, fast shipping.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • RICVIP1
    BR
    21/10/2018

    BANGGOOD Thank YOU very very much .The Sat Finder is working very good. BANGGOOD Thank YOU very very much

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 23/12/2018

    Fast shipping, excellent packaging, and efficient machinery, I recommend dealing with the seller

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 19/07/2019

    قيد التجربة

    Yorumlar
    Orjinali göster
Show:

    Toplam 0 sayfaları

    Sayfaya git

    Git

    İlginizi çekebilir

    recommendation for you
    • TRY149.79
    • TRY108.90
    • TRY307.07
    • TRY214.53
    • TRY245.19
    • TRY163.42
    • TRY257.46
    • TRY163.42
    • TRY913.03
    • TRY231.56
    • TRY2,044.27
    • TRY1,001.62
    • TRY1,388.02
    • TRY615.23
    • TRY3,534.64
    • TRY2,933.59
    • TRY3,005.14
    • TRY1,073.18