Müşteri Değerlendirmesi

Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (10) İnceleme
  • (1) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(10)
    • 5 Yıldız(9)
    • 4 Yıldız(0)
    • 3 Yıldız(1)
    • 2 Yıldız(0)
    • 1 Yıldız(0)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
Yalnızca ülkenizden yorumlar (Turkey)
|
Orjinali göster

İncelemenin bir kısmı otomatik olarak çevrildi.

  • 13/07/2021

    fonctionne très bien pratique et facile à utiliser je recommande pour le prix

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 17/03/2021

    Recebi a encomenda.Passo a informar com o máximo cuidado que tenham com a apresentação do mustroario.Eu compro, págo e gosto que respeitem aquilo que escolhi.Atenção com o mustroario.Obrigado.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 08/07/2021

    harga = kwalitas harga murah kwalitas tidak murahan semoga barangnya awet lengkap sesuai diskripsi pengiriman ke Indonesia ( jakarta) termasuk cepat ( kurang dari 10 hari)

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 16/01/2021

    Ahoj,toto zařízení mohu doporučit vše funguje jak má a po krátké zkoušce jsem spokojený.Jan Hi, this device I can recommend everything works as it should and after a short test I am satisfied.Jan

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 04/06/2021

    Arrived on time, easily put together, well wrapped, seems to be well made. I'm happy with my choice. It's a must buy

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 25/08/2021

    just tested and it works Perfect.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 22/06/2021

    tudo ok. obrigado.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • LevVIP3
    UA
    22/04/2021

    The product is high quality. Received faster than expected - 12 days. Thanks.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 21/04/2021

    Thanks the best tool for heavy pruning

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 22/08/2021

    La tronçonneuse n'a fonctionné 2 minutes. Après contacter le service après vente et il faut faire un 🎥 que je n'ai pas fait j'ai envoyé des photos mais cela n'est pas suffisant.

    Yorumlar (1)
    Orjinali göster
Show:

    Toplam 0 sayfaları

    Sayfaya git

    Git

    İlginizi çekebilir

    recommendation for you
    • TRY502.30
    • TRY492.45
    • TRY577.70
    • TRY378.79
    • TRY331.43
    • TRY568.23
    • TRY558.76
    • TRY378.79
    • TRY435.62
    • TRY937.64
    • TRY539.81
    • TRY473.51
    • TRY340.90
    • TRY369.32
    • TRY350.37
    • TRY350.37
    • TRY416.68
    • TRY947.11