Müşteri Değerlendirmesi

Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (10) İnceleme
  • (2) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(10)
    • 5 Yıldız(10)
    • 4 Yıldız(0)
    • 3 Yıldız(0)
    • 2 Yıldız(0)
    • 1 Yıldız(0)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
Yalnızca ülkenizden yorumlar (Turkey)
|
Orjinali göster

İncelemenin bir kısmı otomatik olarak çevrildi.

  • 09/07/2021

    I have to tell the truth, I was terribly afraid to order because I have the original prusa and was afraid to be disappointed, but after I bought and assembled and used, the printer prints perfectly !! warmly recommended !! She's just like the original !!

    Yorumlar (1)
    Orjinali göster
  • 13/05/2021

    Harika clone, orjinal prusaya da sahibim ve baskı kalitesini clone olmasına rağmen ayırt edemezsiniz. Kit içerisinde plastik parçalar çıkmıyor. Tüm parçalar eksiksiz şekilde geliyor. Alacaklara tavsiye ederim, harika clone :)

    Yorumlar (2)
    Orjinali göster
  • 07/03/2021

    I had this printer for a few months now and all I can say is that it is worth the price, might order a few more.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 06/02/2021

    Läuft sehr gut, Kabelbinder sind etwas klein und es ist keine SD-Karte dabei, dafür aber eine Silikonabdeckung für das Hotend

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 19/11/2021

    Absolutely amazing, this outperformed my ender 3 pro which has £200 worth of upgrades on it, would definitely recommend

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 03/09/2021

    packaging is little lower than others. Same Party fly around. But Overall a very good clone! you can use org. manuell with little Modifications

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 29/03/2021

    Hola. este pedido me ha llegado sin las piezas impresas en 3d. No se como montar la impresora. Espero noticias Saludos cordiales

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 16/08/2021

    very good printer

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 02/04/2021

    Prodotto conforme a quanto descritto. Ottimo Banggood.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 20/02/2021

    ok

    Yorumlar
    Orjinali göster
Show:

    Toplam 0 sayfaları

    Sayfaya git

    Git

    İlginizi çekebilir

    recommendation for you
    • TRY6,345.25
    • TRY12,824.98
    • TRY7,078.80
    • TRY2,200.54
    • TRY6,112.83
    • TRY3,178.61
    • TRY2,921.99
    • TRY3,056.36
    • TRY5,257.02
    • TRY2,811.84
    • TRY6,112.83
    • TRY2,469.51
    • TRY10,991.09
    • TRY5,122.66
    • TRY6,088.50
    • TRY7,690.10
    • TRY3,411.03
    • TRY7,323.32