Müşteri Değerlendirmesi

Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (50) İnceleme
  • (6) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(50)
    • 5 Yıldız(49)
    • 4 Yıldız(0)
    • 3 Yıldız(1)
    • 2 Yıldız(0)
    • 1 Yıldız(0)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
Yalnızca ülkenizden yorumlar (Turkey)
|
Orjinali göster

İncelemenin bir kısmı otomatik olarak çevrildi.

  • 29/04/2022

    mycket bra och billig robotdammsugare. det enda minuset är att dammbehållaren är lite liten när man har ullmatta hemma! annars så hittar den överallt i huset! rent blir det också. köp på bara!

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 30/04/2022

    Funktioniert besser als erwartet. Teppichboden ist für den Kerl kein Problem.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 14/01/2022

    nagyon jó porszívó megéri

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 07/12/2021

    Two days delivery!!!

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 15/11/2021

    Good product! Fast delivering! Thanks.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 29/03/2022

    eccellente prodotto

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 23/03/2022

    Valník rychle dodání. Vlastním Roborock S5 max a tento stroj je ještě o kus dál. Vylepšená 3D navigace ho informuje o předmětech a tak se lépe orientuje. Spodní kartáč je doplněn o lamely které soustředí sací výkon lépe k podlaze. Výkon je proti S5max také lepší. Vyprazdňování do stanice uvítají hlavně majitele koberců, kde se drží více prachu a je třeba častěji vyprazdňovat, ale i v bytě s plovoucí podlahou má své opodstatnění. Zatím to vypadá na velikou spokojenost! Doporučuji prodejce i produkt!

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 07/05/2022

    Vysavač jsem bohužel musel po zakoupení ihned reklamovat, ale prodejce projevil profesionální přístup. Zajistil bezplatné vyzvednutí zboží a opravu v servisem v Německu. Následně jsem obdržel opraveny stroj a jsem s ním nadmíru spokojen.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 19/04/2022

    prodotto fantastico, navigazione ultra intelligente, app ottima anche se a volte sui sistemi Android si blocca (non succede su iOS). lo ricomprerei 100 volte (e L mia compagna pure 😂)

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 29/03/2022

    Spokojny vysoky vykon. Stanica je asi 20 krat tak vykonna ako samotny vysavac. Vyhyba sa bordelu na podlahe. Hlucnost rovnaka ako vsetky od xiaomi a podobnych. Mame ho den takze ak sa nieco pokazi hodim sem update.

    Yorumlar
    Orjinali göster
Show:

    Toplam 0 sayfaları

    Sayfaya git

    Git

    İlginizi çekebilir

    recommendation for you
    • US$469.99
    • US$16.99
    • US$335.99
    • US$939.99
    • US$65.99
    • US$503.99
    • US$47.99
    • US$44.00
    • US$43.99
    • US$73.99