Teslimat Yeri United Kingdom , USD

Müşteri Değerlendirmesi

4.91 üzerinden
Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (336) İnceleme
  • (52) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(45)
    • 5 Yıldız(45)
    • 4 Yıldız(0)
    • 3 Yıldız(0)
    • 2 Yıldız(0)
    • 1 Yıldız(0)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2019-10-03 01:21:18

    Chegou com 22 dias e gostei do produto. A engrenagem veio 10mm e o tamanho correto creio que seja 14mm. a corrente veio com um pequeno amassado deve ter sido pelo transporte.

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2020-01-15 11:56:23

    Seems good product. Unfortunately it doesn't fit to my Bosch angle grinder and is needed to order 14mm adapter. Check your grinder, and if needed, order the correct adapter at the same time in order to avoid waiting.

    Yorumlar (1)
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2020-06-12 09:30:09

    atencion muy buen producto pero a tener en cuenta me tardo 6 meses en llegar luego de varios reclamos y ademas engranaje no sirve para la amoladora comun ya que el agujero es chico eso tendrian que tener una opcion antes de comprar para elegir ya que tuve que hacer una adaptacion a mi maquina lo demas todo bien

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2020-01-21 14:37:31

    Ürün güzel. hızlı gönderim gümrük dahil alınca kargoyla geldi. olunca süper oldu.göbek M16 olsa güzel olurdu. göbek bekleyeceğim

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2020-04-02 05:11:55

    This is an excellent product. I have been using this for some time now. It cuts branches perfectly with ease. Requires some adjustment from time to time. It came in a box with proper instructions and was easy to install. I am happy with it and will certainly recommend it to my friends.

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2019-12-09 10:33:39

    18 dias no DF federal, entrega super rápida , até achei que era a pegadinha do malandro rsrs,,tudo certo, recomendo a todos.

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2019-11-01 02:08:44

    oldukça kaliteli malzemeden yapılmış üründen çok memnunum.

    Yorumlar (1)
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2019-09-01 12:50:23

    best product

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2019-08-29 17:54:32

    الرجاء استبدال المحور بمحور اكبر أو إرجاء منشار القوس

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2020-03-01 09:12:39

    henüz deneemdim ama güzel gibi belki incelemesini yaparim murat ozturk youtube kanalı

    Yorumlar
  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 34  

İlginizi çekebilir

Memnuniyet anketi

Uygulamayı İndir özel 10% indirim kuponunu kap