Müşteri Değerlendirmesi

Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (169) İnceleme
  • (12) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(169)
    • 5 Yıldız(158)
    • 4 Yıldız(11)
    • 3 Yıldız(0)
    • 2 Yıldız(0)
    • 1 Yıldız(0)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
Yalnızca ülkenizden yorumlar (Turkey)
|
Orjinali göster

İncelemenin bir kısmı otomatik olarak çevrildi.

  • 27/11/2019

    super qualité super précis récurent rigoureux les règles en metal est dure (non pliable) sont épaisses précises (mimimetres) et on voie bien ce qui est gravé je devais vérifié sans arrêt avec rapporteur d’angle après avoir fait mes coupes toujours précis c’est un super achat

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 08/06/2020

    자동으로 전원이 들어오는것이 아니라서 조금 불편하긴 합니다만 각도를 수치로 알수 있어서 좋습니다. 꺼지는건 자동으로 꺼지는 군요.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 24/03/2020

    Excelente custo benefício.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 14/10/2019

    Not tested but hope that it will work fine when I'll use it.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 30/09/2019

    Muito bom. Recomendo a todos na banggood. Muito bom. Recomendo a todos na banggood. Muito bom. Recomendo a todos na banggood. Muito bom. Recomendo a todos na banggood. Muito bom. Recomendo a todos na banggood. Muito bom. Recomendo a todos na banggood. Muito bom. Recomendo a todos na banggood. Muito bom. Recomendo a todos na banggood. Muito bom. Recomendo a todos na banggood. Muito bom. Recomendo a todos na banggood.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 18/09/2019

    Muito bom produto. Recomendo a todos na Banggood. Muito bom produto. Recomendo a todos na Banggood. Muito bom produto. Recomendo a todos na Banggood. Muito bom produto. Recomendo a todos na Banggood. Muito bom produto. Recomendo a todos na Banggood.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 08/09/2019

    Good.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 20/08/2019

    Muito bom chegou antes do tempo previsto e a sua qualidade é exelente bem preciso.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 24/10/2019

    boa noite Apetrecho muito útil para o hobbysta. Medidor de ângulos impecável. Em aço inoxidável obrigado BANGGOOD

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 07/10/2019

    Продукт пришёл быстро, соответствует описанию, хорошее качество, цена продукта демократична, продавец знает своё дело. Всё, как всегда, очень хорошо! Рекомендую к покупке у этого продавца. Спасибо за работу!

    Yorumlar
    Orjinali göster
Show:

    Toplam 0 sayfaları

    Sayfaya git

    Git

    İlginizi çekebilir

    recommendation for you
    • US$27.99
    • US$99.99
    • US$35.99
    • US$49.99
    • US$11.99
    • US$17.99
    • US$49.99
    • US$23.99
    • US$14.99
    • US$19.99
    • US$17.99
    • US$15.99
    • US$9.99
    • US$19.99
    • US$11.99
    • US$49.99
    • US$19.99
    • US$19.99