Müşteri Değerlendirmesi

4.87 üzerinden
Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (97) İnceleme
  • (17) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(97)
    • 5 Yıldız(87)
    • 4 Yıldız(7)
    • 3 Yıldız(3)
    • 2 Yıldız(0)
    • 1 Yıldız(0)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
Yalnızca ülkenizden yorumlar (Turkey)
|
Orjinali göster

İncelemenin bir kısmı otomatik olarak çevrildi.

  • 01/12/2020

    The packaging was very decent on this order. Nothing was marked or damaged. This insert plate is excellent for someone that is not looking for something over the top. It lacks a bit in the finishing quality but then again you have to take in consideration the price value. For what it is I'm very pleased with it and in the future if I want something more exact and with a better finish I will have to go to a higher end model. Other than that it's great. Fits perfectly on my Bosch GKF 600.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 23/04/2021

    Pár helyen öntési sorja található, de azt egy reszelővel pillanatik alatt meg lehet oldani. A betéteken is kell majd picit reszelni, deösszességében megfelel az elvárásaimnak.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 31/10/2020

    Ótima placa, vai me ajudar bastante na minha bancada para minha tupia invertida, veio com todos os acessórios do anúncio e com um acabamento perfeito. O vendedor enviou muito rápido, recomendo a loja dele.

    Yorumlar (1)
    Orjinali göster
  • 25/01/2021

    Dentro do prazo prometido, excelente qualidade!

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 11/03/2021

    Magnifique de très bonne qualité un poil plus petit que ce que je voulais mais ça va le faire... Je recommande ce produit

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 06/05/2021

    مناسب جدا اتى في فتره زمنيه جيده 16 يوما من بدئ الطلب

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 19/02/2021

    Vyzerá to ako celkom slušný materiál, presne spracovaný. Funkčnosť zatiaľ nebudem hodnotiť, nakoľko som to ešte len rozbalil.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 12/12/2020

    Good tool

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 10/11/2020

    boa qualidade recomendo

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 03/11/2020

    Padas rankinei frezai į stalą įmontuoti. Pirkau kaip detales savo DIY konstrukcijai. Kaina buvo labai patraukli. :)

    Yorumlar
    Orjinali göster
Show:

    Toplam 0 sayfaları

    Sayfaya git

    Git

    İlginizi çekebilir

    recommendation for you
    • TRY199.08
    • TRY113.91
    • TRY1,219.13
    • TRY1,741.65
    • TRY95.71
    • TRY339.55
    • TRY147.96
    • TRY226.34
    • TRY356.97
    • TRY330.84
    • TRY69.58
    • TRY147.96
    • TRY957.87
    • TRY113.13
    • TRY130.54
    • TRY174.09
    • TRY487.60
    • TRY43.46