Müşteri Değerlendirmesi

4.9 üzerinden
Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (266) İnceleme
  • (29) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(266)
    • 5 Yıldız(244)
    • 4 Yıldız(17)
    • 3 Yıldız(5)
    • 2 Yıldız(0)
    • 1 Yıldız(0)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
Yalnızca ülkenizden yorumlar (Turkey)
  • 04/01/2021

    embalaje mínimo pero llegó todo bien lo he probado y funciona lo probaré después en mi atv y después les diré que tal me fue por el momento todo bien

    Yorumlar (5)
  • 23/04/2021

    本日商品が到着しました しかし バッテリーのケースが破損していました とても残念です 専用プラスチックケースがない為に 簡易的なダンボールで配送されました 当方は悪くないと思います バッテリーケースが割れています 交換してもらいたいですが どうしたら良いでしょうか? とても悲しいです!

    Yorumlar (1)
  • 18/05/2021

    Καλό εργαλείο ήρθε γρήγορα και με καστάνια βιδώνει ξεβιδώνει μια χαρά τα μπουλόνια!!!

    Yorumlar
  • 11/11/2020

    ICH bin zufrieden,nur Stecker EU ist nicht dabei gewesen.. Leistung ca 150nm,nicht 630nm.Aber für 40€ ist Wert

    Yorumlar
  • 29/05/2021

    parabéns eu sou do Rio de janeiro Brasil. a minha máquina chegou em prêmio a pandemia demoro mas chegou e bem. funcionando perfeitamente. eu indico a todos que queiram uma máquina dessa.qualquer coisa me liga que eu faço um vídeo com ela. 5521965261596

    Yorumlar
  • 16/11/2020

    achei que era mais forte.

    Yorumlar
  • 07/09/2020

    good

    Yorumlar
  • 01/01/2021

    Cery fast shipping. The wrench works perfect about 160 Nm torque. It pass for makita battery.And tha Makita is ok for this.

    Yorumlar (1)
  • 06/05/2021

    I received the item and opening the package I found that it was broken the charger...

    Yorumlar
  • 29/03/2021

    Perfect Machine for good price. No problém with wheel screw on Car with moment 120Nm

    Yorumlar
Show:

    Toplam 0 sayfaları

    Sayfaya git

    Git

    İlginizi çekebilir

    recommendation for you
    • TRY445.79
    • TRY342.89
    • TRY377.19
    • TRY823.07
    • TRY360.04
    • TRY608.70
    • TRY574.41
    • TRY634.43
    • TRY488.66
    • TRY402.92
    • TRY771.62
    • TRY643.00
    • TRY420.07
    • TRY908.81
    • TRY445.79
    • TRY402.92
    • TRY351.47
    • TRY342.89