Müşteri Değerlendirmesi

Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (1209) İnceleme
  • (120) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(1209)
    • 5 Yıldız(1101)
    • 4 Yıldız(91)
    • 3 Yıldız(9)
    • 2 Yıldız(1)
    • 1 Yıldız(7)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
Yalnızca ülkenizden yorumlar (Turkey)
|
Orjinali göster

İncelemenin bir kısmı otomatik olarak çevrildi.

  • 22/12/2020

    Arrived in the UK from the USA in 39 days. The bits are sharp and look adequately machined, they will do the job and we're a good price.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 06/12/2020

    gayet hızlı geldi kalitesi güzel ben başka bir markanınkini kullanıyordum ona okadar para verdim bununla aynı kalitedeydi güzel ve sağlam alacaklara tavsiye ederim iş görüyor

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 18/10/2020

    Egyszer már vettem ebből, ezt tartalékba vettem. Fához van használva, tökéletes még mindig.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 26/07/2021

    Very good.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 29/12/2020

    Arrived from within EU in 3+ weeks. Seems ok quality, did not test them. Will be used for plastic and wood, maybe soft metal, so I see no problem here.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 03/01/2021

    Excellent value for money. Arrived quite rapidly. Durability to be assessed over time.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 20/11/2020

    fast delivery

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 11/10/2020

    sembrano funzionanti, non ho avuto ancora il tempo di provarli, il colore non è quello della foto dell'inserzione, sembrano ossidati. la spedizione questa volta ci ha messo tanto.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 24/09/2020

    mercadoria recebida com sucesso, envio bem rápido , demorou mais no Brasil por causa da greve dos correios, produto de ótima qualidade, gostei muito

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 14/01/2021

    very good

    Yorumlar
    Orjinali göster
Show:

    Toplam 0 sayfaları

    Sayfaya git

    Git

    İlginizi çekebilir

    recommendation for you
    • TRY35.13
    • TRY105.56
    • TRY87.95
    • TRY114.36
    • TRY87.95
    • TRY37.77
    • TRY140.77
    • TRY75.62
    • TRY70.34
    • TRY175.99
    • TRY43.93
    • TRY202.40
    • TRY52.73
    • TRY202.40
    • TRY123.16
    • TRY70.34
    • TRY377.68
    • TRY131.97