Müşteri Değerlendirmesi

Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (2523) İnceleme
  • (250) Görüntü
  • (1) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(2523)
    • 5 Yıldız(2437)
    • 4 Yıldız(77)
    • 3 Yıldız(6)
    • 2 Yıldız(2)
    • 1 Yıldız(1)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
Yalnızca ülkenizden yorumlar (Turkey)
|
Orjinali göster

İncelemenin bir kısmı otomatik olarak çevrildi.

  • 01/10/2021

    gostei muito já até testei e gostei é facilitou o meu trabalho parabéns pelos pessoas da venda dos pessoas que embala do transporte muito obrigado

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • Angel
    MX
    11/08/2021

    un exelente producto las brocas me salieron bastante resistente, hace poco había comprado unas que se rompían con cualquier cosa y a muy bajas velocidades en cambio estás me fueron muy útiles y lo mejor es que me ahorraron mucho tiempo, estoy usando estás brocas para una cnc 3018.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 24/03/2021

    Product corresponds to the description. Very good quality and functionality. Had already purchased in the past. I am very satisfied with this product.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 18/12/2020

    Bien emballé dans leur boîte. Semblent bon mais pas encore testé sur la cnc EleksMaker a3 + eleksmill et en attente de la nouvelle carte suite à un défaut sur Iv axis commandé j'ai hâte

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 02/11/2020

    Im received the product in perfectly condition. I think its good quality. Not tested yet. Thanks Banggood.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 11/03/2021

    wszystko ok. towar zgodny z opisem.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 17/08/2021

    Thanks

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 20/07/2021

    ótimo produto entrega rápida

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 24/06/2021

    OK

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 02/05/2021

    nice one

    Yorumlar
    Orjinali göster
Show:

    Toplam 0 sayfaları

    Sayfaya git

    Git

    İlginizi çekebilir

    recommendation for you
    • TRY94.11
    • TRY122.37
    • TRY112.95
    • TRY84.69
    • TRY178.89
    • TRY150.63
    • TRY178.89
    • TRY65.85
    • TRY84.69
    • TRY178.89
    • TRY70.56
    • TRY65.85
    • TRY131.79
    • TRY169.47
    • TRY98.82
    • TRY108.24
    • TRY282.51
    • TRY84.69