Müşteri Değerlendirmesi

4.94 üzerinden
Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (1421) İnceleme
  • (115) Görüntü
  • (1) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(1421)
    • 5 Yıldız(1340)
    • 4 Yıldız(77)
    • 3 Yıldız(4)
    • 2 Yıldız(0)
    • 1 Yıldız(0)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
  • 2020-07-10 05:07:02

    leuk hebben ding doet zijn werk zeer goed gemakelijk in gebruik . gedaan met slijpmolen of vijl te werken .

    Yorumlar
  • jks74
    GR
    2020-05-24 08:02:10

    Ένα καλό εργαλείο για φτιαξιμο της αρχής σπειρωμάτων απο κομμένες ντίζες ή βίδες. Δείχνει καλή ποιότητα κατασκευής. Δεν έχω προλάβει να το δοκιμάσω ακόμη

    Yorumlar
  • Mick
    IE
    2020-04-02 16:39:37

    Handy little tool and a nice feature is the 3 sides so the drill chuck gets a good grip. It isn't very sharp but gets the job done.

    Yorumlar
  • rammag
    RO
    2020-02-09 11:18:08

    Works as described. I just hope it will last. Very fast way of deburring cut screws, and I always need to do that as I never find a screw at the lenght I want

    Yorumlar
  • 2020-01-26 09:24:22

    Muito bom produto. Recomendo a todos da Banggood. Muito bom produto. Recomendo a todos da Banggood. Muito bom produto. Recomendo a todos da Banggood. Muito bom produto. Recomendo a todos da Banggood. Muito bom produto. Recomendo a todos da Banggood.

    Yorumlar
  • Nusret
    TR
    2020-01-09 08:52:21

    7-15 günde teslimat ödemesi alındı. 26 günde Türkiye'de teslim aldım. Kalemtraş m6 dişler için çalışmıyor. m8 ve daha büyük ölçüler için. m8 denemesi çok iyi çalışıyor.

    Yorumlar
  • 2019-12-11 15:41:24

    تحتاج مقاس كبير من البراغي للآسف ليس المقاس الذي كنت اتمنى.. البرغي في الصورة المرفقة لم يحسن رأسة مع كبر المقاس.

    Yorumlar
  • TAVARES
    PT
    2019-12-06 07:33:51

    Drillpro Silver Deburring External Chamfer Tool Bit Remove Burr Repairs Tools Bom preço tudo certo

    Yorumlar
  • 2020-03-07 10:35:49

    Outil utile pour terminer proprement un filetage que l'on a scié.

    Yorumlar
  • 2020-01-13 11:49:13

    Quick delivery. Fine quality.

    Yorumlar
Show:

    Go to page

    Go

    İlginizi çekebilir

    recommendation for you
    • TRY31.00
    • TRY69.84
    • TRY31.00
    • TRY57.02
    • TRY51.27
    • TRY93.14
    • TRY46.53
    • TRY38.76
    • TRY38.76
    • TRY53.76
    • TRY27.89
    • TRY35.66
    • TRY178.60
    • TRY43.43
    • TRY100.91
    • TRY35.66
    • TRY95.94
    • TRY85.38